Yarenbozbahce2 Ben 13 haftalık hamileyim ama bebeğime dair hiçbir işaret yok herkes hareket etmesi lazım diyo ama ben hiç bisey hissetmiyorum sizce erken mi hareket etmesi için normal mi? Bu durumu yasayasınınız var mı nolur bilgi verin 😔😔
Yarenbozbahce2 babyandmommy ay ne biliyim yok normal değil bi işaret vermesi lazım biri diyo yan yattığın zaman aşağıya doğru kayar ben hiç bisey hissetmiyorum diyince hastaneye git diyolar
yagmur_vera Tabi ki de normal şu anda hissetmemeniz. Genel olarak 16. haftalardan sonra hissedilir deniliyor. Ben de ilk bebeğimi o haftada hissetmiştim.
eminedlmnn Yarenbozbahce2 çok erken etrafı boşver hiç dinleme bile doktorun zaten ne zaman hissedersin falan bütün bilgileri verir etrafı dinlersen çok üzülürsün takılma boşver bu arada ben 17 de hissetmiştim oda çok minicik
rosatue Yarenbozbahce2 kimmiş o hareket etmesi lazım diyen 😅 bebeğiniz hareket ediyor ama sizin bunu hissetmeniz imkansız 🤗
Dilos3535 Yarenbozbahce2 ben 15. Haftada küçük küçük seyirmeler oluyordu endişe etme daha cok küçük kimisi 20. Haftada hissediyor korkulcak birşey yoktur emin ol içini ferah tut :)
umutttttt Yarenbozbahce2 canım bemim daha çok çok erken ben 17-18 haftamda hissetşm o da hafta da belki iki gün
cigdemahnas_ Yarenbozbahce2 Canım korkulacak bisey yok telas yapma. Daha minnacik o. Hareketlerini simdi hissetmemen gayet normal. Bende cok gec hissetmistim😊
Nesliihan Yarenbozbahce2 19. Haftada hissettim ben zaten anca o haftalarda hissediliyor endişe etmeyin