Samir Samir bende hemşireyim ve 24 haftalık gebeyim sinirden çatlayacam asıl bizlere izin gelmesi gerekirken şu hale bak allah korusun bizi ama inanın hıçkırarak ağlamak istiyorumm
busraaammm busraaammm aile hekiminden alabiliyor muyuz yoksa kadın doğumdan mı almak gerekiyor sadece
Belinay035tp Sağlıkçı değilim ama uygulanan bu eşitsizliğe karşıyım kesinlikle onlard bir can taşıyor yazık günah umarım en kısa sürede bu haksızlık düzeltilir
Shrrr15 Melis406 sağlık bakanlığı hariç çünkü oradaki çalışanlar hamile değil diğer kamu çalışanları hamile
Aysenur-ozturk Ben de 112 de çalışıyorum utanmasalar vakaya göndereceklerdi sağolsun doktorum heyet raporu yazacak herkes o kadar kullandı sıra bize geldi iptal oldu şansa bak arkadaş . Sağlıkçılar hariç herkes yine devam ediyor yazıklar olsun
MDT busraaammm ben aldığımda aile hekimi ben veremem kadın doğumdan Alman lazım demişti. Kadın doğumdan aldım
MDT Gerçekten bu sene sağlıkçılara yapılan eziyet şimdiye kadar hiçbir meslek grubuna yapılmamıştır. İnşallah her biri mükafatını alır. Allah onları ve bebeklerini korusun diye dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor maalesef 😑
pamugumm51 Samir yeni yazı geldi biz sağlıkçılara da verildi izin. Gözümüz Aydın sizde sevinin artık 😌🥰
yasemin-94 AdaEla çok yazık bence bir araştırın zaten risk grubunda olmasanız idari izne çıkarılmazdınız yönetimin insiyatifine mi bağlı bilmiyorum bizim hastanede kesinlikle çalıştırılmıyor