YuvarlanamayanPandaa Hatice-93 ben öyle marka falan takmıyorum oğlumdada öyle metal profil olsun zaten sağlam olur letgodan çok güzel buldum hemde uyguna oraya gidip bakacagım bu gün☺️ Çünkü marka diye 900-1000 tl vermek saçma 3-4 yıl sonra kullanamayacak sonuçta ve markada marka olmayanda aynı naylon kıumaş metal profil yani
Hatice-93 YuvarlanamayanPandaa aynen çok haklısınız bende öyle markaya takılmıyorum sadece görünusu güzel olsun yeter diyorum 😊
Hatice-93 dlnyny çok güzel fiyatı da baya iyimis bir bakayım dediğiniz gibi çok teşekkür ederim evet bende 4 5 yaşa kadar istiyordum 🥰
Hatice-93 Ela20 evet genel olarak anne adayları böyle düşünüyor sanırsam gönlü karyola beşik de ama aklı da park yatak da 😊
Alpyagiz12 Hatice-93 park yatak kullandım çokda kullanışlı gittigimher yere götüre biliyorsun mobilya beşikler çok şık duruyor ama çevremde kullanışlı olmadığını söyleyen çok olmuştu
Hatice-93 Alpyagiz12 evet bende çok duydum ama çokta hoşuma gitti mobilysya karar vermiştim ama 🤣fikrim her an değişiyor
Alpyagiz12 Hatice-93 benimle beraber hamile kalan arkadaslarim mobilya beşik aldılar çocuk hareketlenince düşme olayları oldu o dönem kaldırmışlar kullanmadan şimdide park beşik kullanıyorlar çok pişman oldular ama senin kararın tabi nasıl içine sinkcekse o
Rmys_eyllhfa_ Biz karyola yatak almıştık ve kimseye aldığımızı söylememiştik pat diye park yatak bebek arabası salıncaklı bi şey hediye geldi şu an ikisi de var ama ben hangisini kullanacağım bilmiyorum ama park yatak daha kullanışlı ve hafif geldi bana
Hatice-93 Alpyagiz12 aslında ayarlanabilir kat aralığı var onu düşürünce aşağıya düşme olasılığı kalkıyor ona bakarak alcam tabi alırsam onlar direk sabit olandan aldı sanırım