IpekBulut canım balık tazeyse bişey olmaz ben taze balığın yanında yoğurt mezesi falan yiyorum :)) hatta konserve ton balığını yedikten sonra bile yoğurt yediğimi falan hatırlıyorum yanlışlıkla. Konservede bile bişey olmadı yani

Aslhn12 insan bi korkuyor bende balık bayat olduğunda sorun olduğunu duymuştum ama balıktada sıkıntı yoktu yani

Zeynepnurr dışardan söyledim trabzondayım ben genelde balıkta sorun olmuyor buranın restorantlarında güvenilir yerden yedim yani ama insan kuşkulanıyor kendimi geçtim kızım için 🤌🏼 masterchefte balık göre göre canım çekti dayanamadım söyledim 🙄

Mrs-ersan öyle herşeyi canım çekmedi hamileliğimde ama çektiği zamanda aklımdan yemeden çıkmıyor 🙈🙈🙈

IpekBulut Benimde izledikten sonra canım et istedi geçen gün baktım dolapta sadece kemik kalmış kurbandan haşlarım suyunu çorba falan yaparım diye saklamışım attım düdüklüye azıcık et vardı nasıl yedim varya 🤣🤣🤣 erol taşın but yemesi gibiydi halim
        Nefsimi köreltti mutluluğumun tarifi yoktu o an 😁😁😁 dünyanın en güzel etiydi bence 😅

Olsaydı olurdu şimdiye canım bayat değilmiş demekki balık

busra1485 bu arada benim annem de Trabzon lu ben de hep ordan alıp dondurup getlrdim kış boyu yedim hiç korkma orda bayat balık olmaz 😁👍

Mrs-ersan ya valla bu tvler olmasa 😂 benimde çok et çekiyor canım görünce 😂😂😂