Zehra-Arda alimerve bizde 36+3 🙈bende Çok korkuyorum doğum korkusu sardı beni de 😞rabbim yardım etsin inşallah hepimize
alimerve Ysmnbl ay ne hissediyorsun bazen Bir cesaret geliyor ne var doğrurum diyorum bazen de korkudan ölüyorum 😅
Ysmnbl Aysekoroglu neden 8 gün öğrene bilir miyim doktorum 37 de doğuma alabiliriz dedi de bana suni sanci ile normal doğum dedi ama çatı muayenesi falan bisey yapmadı cuma günü kontrolüm var belki cuma günü yapar
Dorukela Aysekoroglu bizimde 38.haftaya girişimiz son 6 günümüz kaldı Allah’ın izniyle rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımiza alalım hayırlısıyla 🤲❣️
Seymatatogluozkin Zehra-Arda Bizdee yalancı kasılmalar oluyor mu 😑😌 Normal sancılar tahmın etmek ıstemıyorum 😅
123456789bahar alimerve 38+3dün geceden beri sancım var ve sıklaşmaya başladı 5 dakikaya düşünce hastaneye gidicem Allahım herkeze kolay doğumlar nasip etsin sağlıcakla gelsin yavrularımız🤲☺️
Munire20 123456789bahar vajinada ağrılarınız var mı ? Bende 36+6 vajinada bıçak saplanır gibi ağrı oluyor
Gizemgney Munire20 benim düzensiz olduğu için hiç tarih tutmazdım doktor kontrolüne göre hesaplaniyor 25 ekim normal doğum için 2 ağustos dendi ama sezeryan olacağım için gün aldık bide biraz şişko kızımız hızlı büyüdü 2 hafta öndeyizz 🤦🏼♀️
Ysmnbl AESahin Bende gebelik sekeri çıktı ama ölçümler normal diyetsiz en yüksek 127 falan cikiyo bide bebişim biraz geriden geliyo 36+2 de 2210 du