BegumIscanTunc Huzurmelegim_28 canım neden hemşireye 10′lu takim veriyorsun ki 5′li takım bez ve birde battaniye vermen daha mantıklı genelde giden geri gelmiyor ben 5′li takım vericem
Redpepper Hepsine gerek yok zıbın alt üst takım veya tulum eldiven şapka koysanız yeter, fazlası kaybolabilir 🙄
Deletedmom23234 Huzurmelegim_28 Burada hemşire bir arkadaşımız şey demişti 10′lu hastane çıkışı getirmeyin biz 3′lu veya 5′li olanları giydiriyoruz gerisini size veriyoruz diye. Aklınızda bulunsun ☺️
milena11 Huzurmelegim_28 1 bez 1iç zıbın 1 tane tulum yada alt üst senin tercihin 1 tane penye battaniye 1 çift eldiven 1 bere Bunları bir poşet içine koyup vermen yeterli
Huzurmelegim_28 milena11 hepsi ni poşetledim işte ama 10lu takımın hepsini koydum dediğiniz gibi onları bi ayırıymm
[silindi] Ben 10 lu takımın içinden önlük ve ağız bezini çıkarıp vericem. Çorap ve eldiven falan yine de dursun dedim ama bilmiyorum
BegumIscanTunc Huzurmelegim_28 canım sen 5′li koy bence odaya gelince sende biraz daha toparlanınca degistirirsin bende bizim minik odaya gelince annem değiştirecek kıyafetini
Kayraninannnesi Huzurmelegim_28 10 lu takımı sen kendin giydirirsin 5li takım ver ben öyle yapıcam özelde olmasına rağmen 🙏
Mom54544 Huzurmelegim_28 ben sadece iç zıbın ve zıbın alt takım aldım bugün onu bile vermeyi düşünüyorum ilk etapta battaniyesiyle birlikte odaya gelince kendimiz güzelce giydiririz diye düşündüm bugün aldıklarımdan sonra kıyamam onları hemşireye vermeye 😂
Huzurmelegim_28 Mom54544 bebiş gelince kirletcek zatenn 🤣🤣 senin nekadr kaldı seninde tüp bebek di dimi
Mom54544 Huzurmelegim_28 olsun temizleyip güzelce giydiririz 😂 evet tüp bebek 26 haftalık olduk çok şükür 😊
Huzurmelegim_28 Mom54544 kucağına almayı nasip etsin rabbim 🤰👼senin daha varmışş 🤲 Kız erkek senin biz 33+4 tüp bebek kızımız olcak