Mom54544 Papatyam_2021 bı çektik ona da gönlü razı gelmedi bana kalsa direk koycam seviyorum da öyle ama kararsız bu adam ya 🤭
Berra71 Mom54544 kızım olsaydı Beren olacaktı ama erkek olacak ona bende isim bulamadım alında buldum eşimle anlaşamıyoruz bu konuda
Bsraa35 Deletedmom_5 yaa bizde 34. Haftadayız karar veremedik yalnız değilmişiz 😂 ne kadar zormuş isim bulmak 🤭
Deletedmom_5 Bsraa35 of sorma son anda akla ilk geleni koycaz sonrada aa keşke şu ismi koysaydık diye dert yancaz hissediyorum 😁🤦🏻♀️
Mom54544 umyahsen adıyla yaşasın kuzum 💕 bu ara herkes Umay koyuyor ama umay a pek ısınamadım neden bilmiyorum ya
Mom54544 aslanreis evet değerlendirme de güneş ismi de ama kararsızlık çok kötüymüş ya 26 yaşımdayım şimdiye kadar hep şu dedim oldu bunda karar veremedim bı turlu 😊
aslanreis Mom54544 en güzeli olsun istiyor insan evladı icin hak veriyorum 😊 Bir de Güneş Ela olarak düşünün derim
Bett_blog Mom54544 bende kızıma ilk umay ismini istemiştim eşim beğenmemişti bizim listede ebrar, ecrin, ceylin, umay, esila, buğlem vardı hepsini ben seçmiştim😅😅 ortak karar olarak buğlem ve ecrin arasında kalıp Ecrini seçtik🥰😍
Mom54544 Bett_blog bizde de tam tersi eşim beğenmiş bugün bana diyo Umay da olabilir bak düşün diye 😂 adıyla yaşasın inşallah kuzucuk 😊