aycanerbas Zehrasrkmn benimde ilk gebeliğim 34. Haftama girdim adet ağrısı gibi kasıklarıma ağrı girmeye başladı karnımda da hafif de olsa ağrı oluşuyor biraz yürüyüş yapıyorum evin içinde geçiyor sanırım yalancı sancı gibi birşey ama emin değilim 😂😆
Pirincveannesi Hilkatkaradagli hahhahahahahahaha evet bizdede şu tencereyi indirirmisin çamaşırları toplarmısın yoruldum benle ilgilensene 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Ama Allah razı olsun onlardanda gık demiyolar en azından bizimki öyle 😂😂😂😂😂😂
Hilkatkaradagli Gururunannesi 😭🔥💥Mini tatilim yarın bitiyor İstanbul’a dönüş yarın tek can sıkan sıcaklar 😜
Emel123 Hilkatkaradagli başın sağolsun arkadaşım. Allah evladını sana bağışlasın. Biz hallederiz, üstesinden geliriz. Yeterki gücümüz yerinde olsun…
Oznur_08 Hilkatkaradagli temizliği bitirdim hastane çantasında kendimle ilgili 2,3 eksiğim var alıp koydum mu hazır o da birde oda yaptık minik beye bu şekilde doğumu bekliyoruz 🤷🏻♀️
melekzararsizz Hilkatkaradagli teşekkür ederim cümlemiz sağ salim vaktinde alalım bebişlerimizi kucağımıza:)