Nisa18 Doğuramayanlar kulübü bugün de doğurmadım be doğuracak gibi de durmuyorum 😁 doğuran hanımlar bizi bi aydınlatsa ya su, nişan vs gelmeden önce belirti var mıydı? Yoksa sizde doğuramayacak gibiyken birden sancılar mı başladıı😁
Denizayliz esmerayaras 36+1 deyken 3072 gram dedi ama şimdi 38 haftalık olduk kaç kilo olmuştur hiç bilmiyorum 🤷♀️
Denizayliz esmerayaras neden söylemiyorlar? sizin kaç haftalık? Devlet Hastanesi mi? Bazı devlet hastaneleri cinsiyetini bile söylemiyormuş sanırım
esmerayaras Denizayliz ultrason cihazları yanlış ölçüyor diye kimseye söylemiyorlarmış ewet cinsiyeti söylemediler farklı bir hast.deki doktora gittik o dedi
CananAydn İki gün önce 40+6 da bende doğumumu yaptım çok şükür. Darısı bekleyen tüm hamilelere inşallah Sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın 🥰❤️❤️❤️
esmerayaras Bende 38+5 olduk yavaştan heyecanlanmalar başladı 🥰🙏😌 sanki böyle her an doğuma gidebilir misim gibi geliyor 😂
esmerayaras 39 +3 olduk bugün dün acile gittik çok az şancı var dedi açılma yoktu ağrıların çoğalırsa gel dedi