en_guzel_emanetlerim CananAydn aaaa bende tam böyle derken 39+6da gece vakti düzensiz olan sancılarım düzenliye dönüştü ve sabaha doğum yaptim 12 saat içinde oldu bitti hersey 😂😂😂 darısı başına inşallah
CananAydn en_guzel_emanetlerim ay amiin inşallah 😍 sabahtan beri yine sancılarım var ama sık değil düzenli değil şiddeti artmıyor 😏
Ada_omertoprak2116 CananAydn bizim daha 94 günümüz var Rabbim tek avazda tek sancı da kavuştursun sağlıkla inşallah
Dilek33 daima59 peki daha sonra iner dedi mi bemim De bebiş yukarda baş aşağı ama yukarda iner mi ki yoksa beklemesem sezeryan mi olsam
Sedagmlksz Bebeklimm evet canım ilerledi sabah hastaneye gittim 3 cm açıklık vardı suni verildi suyum patlatıldı bebeğim bol mekonyumlu olduğu için sezaryene döndü şimdi yanımda uyuyor☺️❤️
Tokay21hulya Kizlar son4 gün sanki sancı geliyor gibi pek anlamadım bebek dönmüş sanki ayakları göğsüme vuruyor vurdukcada sancı gibi vajinaya geliyor anlamdım bu turlu arada keskin sancida geliyor gibi ama bilemiyorum 🤔😄
Tokay21hulya Korkudan hastaneye de gidemiyorum evde sancılarımi bı güzel çekip gitmek istiyorum suni sancı ya hiç gelemem bakalım ne olacak sabaha kadar
CananAydn Tokay21hulya aynen bekleyin bekleyebildiginiz kadar evde gerçek sancılar kendini belli edecek zaten. Geçmeyecek dayanamayacak gibi olursaniz gidin hastaneye 🥰
Absrn- Tokay21hulya ayy been Bende de bi kaç gündür var neden oldu bilmiyorum ama hamilelik boyunca hep bi boğazda yanma hissettim son bi kaç gündür daha yoğun