Brck3535

E-Y
Sizleri bir süre askıya alıyoruz. Kimsenin kimseyi azarlama ve hesap sorma hakkı yoktur. Bu davranışların hiçbir annemiz tarafından tekrar edilmemesini diliyorum.

Bebekimmmm sen bakma millete allah aşkına şurda sitede neler gördüm neler herkes dönüp iğneyi kendine batırsın önce bende Demir eksikliği çıktı mesela ne verirse versin doktor bi türlü geçmiyor ve önceden içmediğim kadar içmeye başladım bi yanım üzülüyor vicdan azabı çekiyorum ama elimde de değil bende isterdim tiksinip içmemeyi çok biliyor insanlar

Bebekimmmm yorumları okudum da ne kötü yazılar yazmışlar gerçekten yazık ya sadece bir tane soru sormuş size linçlemek nedir. Nefis canım bu bitane içsen birşey olmaz dikkatli ol yani uzak durmaya çalış

Bebekimmmm hahahhaha yorumlar çok komik ya 35 haftalık hamileyim ara sıra içtim içilmemesi daha iyi tabi ama bebek koca bir sıvının içinde ve plesenta yardımıyla yaşıyor ve bu plesantada ona herşeyi ayrıştırarak gönderiyor öyle kolay değil ona zarar vermek tlc kanalında 9 ay boyunca hamile oldugunu bilmeden doğum yapan insanlar var kadın normalde bile zararlı olan zayıflama ilacı içki sigara kullanmış aynı zamanda voleybol cu çocugu doğdu hiçbirşeyi yok 😅

Bebekimmmm canım içmesen iyi olur elbette. İç diyemem ama nefsini köreltmek için başka şeyler atıştırabilirsin. Bebişiniz şuan savunmasız, ne yaparsanız, ne içerseniz ve yerseniz ona maruz kalacak ve sigaranın içinde cidden çok zararlı maddeler var. Bu sana motivasyon sağlayabilir sürekli aklına bunu getirebilirsin

Nurssss Sağlıkçıyım o kadar professörden doçentten ders aldım, hastalarına baktım ilk defa duyuyorum bu dediklerinizi (!)Gebelikte sigara kullanımı, bebeğin karbon monoksite maruz kalmasına sebep olur ve bu da, bebeğin oksijen ve besin teminini kısıtlar. Nikotine maruz kalma, bebeğin kalp atış hızının artmasına ve solunum hareketlerinin azalmasına sebep olur.! YANİ DEDİĞİNİZ GİBİ HERŞEY AYRIŞTIRILMIYOR.Bir hocam vardı Nikotinin anne kanından anne sütüne doğrudan geçtiğini söylerdi Dr. Seydi Hocam , bu geçiş o kadar hızlıdır ki, bir anne daha sigarasını bitirmeden nikotin anne sütüne geçmiş olur derdi. Nikotin sütün tadını bozar, bu da bebeğin iştahını baskılar, bebeğin hırçınlaşmasına, meme emmeyi reddetmesine, aşırı ağlamaya, karın kramplarına ve hatta ishale bile yol açıyor. Eğer anne aşırı sigara tüketiyorsa, anne sütüne geçen nikotin, bebekte bulantı ve kusmaya yol açar. Nikotin bebeğin uyku düzenini bozabilir çünkü nikotin uyarıcıdır. Nikotin bebeğin akciğerlerinin normal gelişmesini bozar. Emziren annelerin vücudunda ‘prolaktin’ adında bir hormon salgılanır.Nikotin, bu hormonun salgılanmasını bozarak annenin sütünün azalmasına yol açar.Sigara kullanan annelerin sütü, sigara kullanmayan annelere göre daha erken kesilir.

Mom0891 emzirirken sigara kullanımı sütü etkilemez demedim etkilediğini tadını değiştirdiğini bende biliyorum direk bizim vücudumuzda oluşan bi sıvı o onu etkilemesi daha kolay karnımızdaki bebeğe gelicek olursak yüzde yüz etkilediği düşünmüyorum öyle olsa doktorlar bile ara sıra bi kaç taneye izin vermezdi dediğim gibi korunaklı bi sıvının içinde plesanta yardımıyla beslenen bi varlık direk bizim vucudumuzdan oldugu gibi almıyo kanı sadece sigara değil yediğimiz içtiğimiz herşey için geçerli anne karnındaki bebekler iğne ipliğine bağlı değil tekrar söylüyorum kullanılmaması tabiki daha iyi ama öyle agzına sigara vermiş yada ona sigara içirtmiş gibi olmuyosun bu yorumlar çok garip

Mom0891 Bu arada çok şükür ilk başından beri ara sıra kullandım bebegimde hiçbir sorun olmadı hiçbi riski olmadı sütüm daha 20. Haftadan beri geliyor maşallah diyim hergün tişörtüm ıslanarak uyanıyorum dört dörtlük bi gebelik geçiriyorum🙂

• [silindi]

NaimeYilmaz ohh ağzınıza sağlık valla

Brck3535 sizin gibiler sürekli askıya alınır inşallah. Karşındaki bir anne unutmadan yaz. Sen sigara içmediysen nasıl Bi lanet olduğunu bilemezsin yorum yapma hakkına sahip değilsin. Çok şükür modaratör hakkından gelmiş 🥰

Bebekimmmm canım kimseye bakma sen ben 41 haftalığım hamilelikten önce günde 2 paket içiyordum ve hiç bir şeyden tiksinmedim hamile kaldım hiç aşermedim ve bırakamadım ilk 3 ay günde 2 3 taneye zorladım kendimi sonradan günde maximum 10 tane içiyorum. Zararsız diyemem evet ama ben hamileliğimden önce zaten çok içiyordum kanımda nikotin mevcuttu içtiğin sigaranın dumanı ona gitmiyor veya oda içiyormuş gibi bi durum olmuyor. Bebek senden beslendiği için kanındaki nikotin onada geçiyor. Tabi ki keşke bırakabilseydim içmeseydim ama sıkıntılı stresli günler geçiriyorsun tiksinmemişsin insanlar yanında içerken bırakamıyorsun. Herkes içme diyordu fosur fosur yanımda sigara içiliyordu iş ortamı olsun akraba ortamı olsun. 1 2 taneden birşey olmaz. Onun verdiği zararı telefonda veriyor o zaman kimse telefon kullanmasın ultrasona girmesin. Abur cubur yemesin. Evet sigara zararlı ama günümüzde zararsız hiç birşey yok.