sedaa_aa Glcn22 herkes kendi halini iyi bilir tabi ama ben biraz zorlanmıştım yani 32 de değil de 34 te yıkamaya başlasaymışım yığılıp kalırmışım herhalde.
Kumral5 Glcn22 hazirlayin hazir dursun bence agirlasiyoruz artik birde sicaklar fena bunaltmaya baslaadi 🙄
Zeyneplena34 Glcn22 Valla bugün yıkadım, kuruladım, ütüledim. Yumuşatici dalin, uni baby detarjan kullandim. Çok memnun kaldim. Çok araştirmistim. 36+0 haftadayız. Hiç zorlanmadim hazırlarken bana göre tam ideal oldu zamanlama ☺️
Glcn22 Zeyneplena34 bende sıvı deterjan uni baby kullaandım çok şükür bugun yıkadım hepsini ütü kaldı 🤦🏻♀️
busra1485 Glcn22 aynı ya dalan duru ikisini de denedim ben ikisi de aynı güzel leke de çıkartıyor ha bir de çıkmayan leke olursa çamaşır suyu tozu öneririm renklilere de kullanılıyor hatta karma yikayabiliyormussun çamaşır suyu tozuyla inatçı lekeleri geciriyormus
es_aybala Glcn22 salonda klima açık bütün evin kapıları açık ama yatarken ayrıca vantilatörü de çalıştırıyorum ona rağmen yine dayanamıyorum yatarken terliyorum son ayların yaza gelmesi hiç iyi olmadı
Umut-Mucize es_aybala bence salonda klima açıkken diğer odaların camlarını kapalı tutun. Dışarıda sıcaklık yüksek olduğu için ev serinlemez. Her tarafın camlarını kapatıp salon serinleyince salonun kapısını açın diğer odalarda serinleyecektir.
es_aybala M-Esraa hala cesaret edip başlayamadım kahvaltı hazırlayıp bulaşık yıkayana kadar şişiyo ayaklarım tekrar yatıyorum gözüm ne temizlik ne yemek görüyo
M-Esraa es_aybala bende şuan öyleyim canım sıcaklardan kaynaklı benm çok şükür öyle ayaklarım vs şişmedi ama sıcaklar mahfediyor benide sıcaklar başlarken evimi temzledm ütülerini yapıp dolabını yerleştrdim ben erken yaptım sıcaklarda dayanamam die iyiki yapmışım. Bir hfta ev temzledim tozdan va geri batıyor ama yapacak bişey yok büyük temizliğimi de yapmıştım. Sıcakta dayanılmıyor sende doğumuna ne kadar var bilmiyorum ama az kaldıysa biran önce başla bence bende bir valiz hazırlıcam elim gitmiypr ki onu hazırlıyım bir iki bişey almam lazm dışarı çıkamıyorum bekliyorum bakalm çantasız doğuma gidicem sanırım☺️
es_aybala M-Esraa 32 oldum bende daha var ama keşke şimdiye yapsaydım sıcaklara bırakmasaydın diyorum ütüyü hallettim mi çantaları hazırlayıp eşyaları yerleştircem 😊
EsilaErtugrul Glcn22 32. Haftada yıkadım ütüledim dolabına yerleştirdim hastane çantamıda hazırladım içinde bi kaç eksik var sadece. İyikide yapmışım sıcaklar fena bastırdı😫 ben dalin granül aldım toz deterjan harika kokusu var ve yumuşacık yaptı bütün kıyafetlerimizi😍
Umut-Mucize Glcn22 ben 31 haftamda yıkadım ütüledim 32deyim çantaya yeni yerleştirdim. Hala da eksik çıkıyor. Siz biran önce yıkayın ütüleyin. Ben duru granül toz deterjan kullandım. Kavanozda sıcak suda erittim makineye öyle koydum deterjanı. 30derecede kısa programda yıkadım. Düşük derecede kalıntı bırakabilir diye eritip koydum.
es_aybala Umut-Mucize sadece sabah kalkınca açıyorum camları evi havalandırayım diye ondan sonra hep kapalı eşim gece üşüyorum diyo artık ama bana fayda etmiyo 😂
Bhrmolo Glcn22 34 hafta oldum yeni yıkıyorum çamaşırları ütüler ütülemez çantamı hazırlıycam😊 ben duru granül matik aldım fakat sıvı herzaman daha iyidir bence çamaşır için
Mucize_ Daha bende kıyafet almadkm ama alınca Ben bebek şampuanı ile yıkamayı düşünüyorum açıkçası . bimde a 101 de şokta olan bebek şampunalrından alıcam. Çünkü bebeği yıkadığımız birşeyden zarar gelemz
Oznur_08 Glcn22 uni baybinin sıvı sabun deterjanını kullandım 0 koku bide yumuşatıcısını aldım aynı markanın kıyafetleri gerçektende yumuşatıyor öneririm 32. Haftada hazırladım çantayı öncesinden hazırlamak bana mantıklı gelmiyo ütüleyip koyuluyor sonuçta kıyafet kapalı kalıyo kokabilir
Glcn22 Oznur_08 uni baby kullandım bende dediğiniz gibi kokusu yok misler gibi yıkandı ütülenmeyi bekliyor
Glcn22 es_aybala yıkamalar 2 günde bitti sıra ütüde 🤦🏻♀️ Ütüden korktugum kadar hiçbişeyden korkmuyorum 😂 eşimin elinede bir ütü vermeyi düşünüyorum 😂😂