es_aybala M-Esraa hala cesaret edip başlayamadım kahvaltı hazırlayıp bulaşık yıkayana kadar şişiyo ayaklarım tekrar yatıyorum gözüm ne temizlik ne yemek görüyo
September_ Glcn22 ben memlekete giderim orda yapamam diye 29. Haftada başladım yıkayıp ütülemeye. Kilitli poşetlere de koydum tozlanmasın diye. Bence ne kadar erken o kadar iyi sonradan haliniz kalmıyor. Babynest setine içindeki yatağına varana kadar yıkayıp ütüledim sadece kıyafetten ibaret değil eşyalar 😥
rosatue Glcn22 kıyafetlerini nereden aldığınızla ilgili aslında. Hm 40 derecede hiçbir şey olmadı. 30un altı bana çok az geliyor soğuk suyun sertliği fazla nüfuz etmez gibi. Deviri 800de kısa programda 30 dakika yıkasanız yeterli olur
ocak2021 Glcn22 ben hep onu kullanıyorum. Hangi marka kullanıyorsanız kullanın lakin 3 kere durulama yapın size tavsiyemdir .
Periwashere Glcn22 merhaba; ben 33te yikayip ütüledim. 34+2deyim suan. Bebek esyalarini posetledim,kendiminkiler de bitmek uzere. Bu aksam kapaticam cantayi. Dolaptaki Kiyafetleri de uzerini ortersiniz oyle bekler. Yapin yani insanin yarinu belli olmuyor
ZM11-2019 Glcn22 şimdiden hazırla canım bel agrısı sonra bide karnın ağırlaşıyor agrılar oluyor yapamazsın
Gulsenyilmaz Glcn22 31.haftada yikayip ütülemeye başladım yavas yavaş iyiki o zaman yapmışım ütülerken belim kopmuştu sonrasında yapması baya zor olur , başlayın bence yavaştan
Portakalgeliyor Glcn22 29 da yıkadım 30 da ütüleme yerleştirme bitmişti çanta hazırlığımıda aradan çıkardım yıkarken duru granul kullandım mis gibi hala her açtığımda kokuyor 🌸
Beyzan Glcn22 elbette gidip kokulu kimyasal olanla değil de imkan varsa bütçenize uyuyorsa katkısız olanlardan alabilirsiniz
r-prenses _SeReNn_ aynen bende 32.haftada hazırladım, zaten bir günde yıkıyorsun kuruyor birde ütülüyorsun vakit almıyor yani ekstra deterjan bende almadım sıvı deterjanla bebek programında yıkattım
sedaa_aa Glcn22 ben 32 de yıkayıp ütülemeye başladım 34te çantayı hazırladım 37de doğum yaptım😅 bence artık başlayın bir de ben unibsby sıvı deterjan kullanıyorum gayet memnunum
Glcn22 sedaa_aa herkes 32 de başlamış sanırım yıkamalara ben gözümde hiç bu kadar büyütmemiştim yıkama işini 🤦🏻♀️😂
Sedakbyk Glcn22 33de haftada yikadim utuledim,30 derecede 1 saat 10 dk yikadim,baby me sivi deterjan ve yumusatici kullandim,36 haftadayim hazirlicam inş.
busra1485 Glcn22 aynı ya dalan duru ikisini de denedim ben ikisi de aynı güzel leke de çıkartıyor ha bir de çıkmayan leke olursa çamaşır suyu tozu öneririm renklilere de kullanılıyor hatta karma yikayabiliyormussun çamaşır suyu tozuyla inatçı lekeleri geciriyormus
sedaa_aa Glcn22 herkes kendi halini iyi bilir tabi ama ben biraz zorlanmıştım yani 32 de değil de 34 te yıkamaya başlasaymışım yığılıp kalırmışım herhalde.