Ftmanur53 Liladrian ben de bugün oldum kanamam oldu biraz ama doktor kanaman olursa norml korkma dedi
CennetEsmerMelegimKahraman Kizlar Dua Edin 😂😂😂😂 Şaka gibi ama suyum geldi şuan hastanedeyim sabahtan beri karnım sertleşiyordu tam 37 oldum bir migde bulantısı baş agrısı istifra aynı amda suyum geldi 😂 Yatırdılar hastaneye kendi sancımın gelmesini nekliycekler sabaha kadar ...gelmezse suni sancı şle doğuracağım Kızım 2900 müş bana bol bol dua Edin
Selmapiskin CennetEsmerMelegimKahraman ayy allahım nasıl bi heyecendırrr ya 🤗 rabbim tek avazda kurtarsın inşallah güzek haberler alalımm.
CennetEsmerMelegimKahraman Selmapiskin Bu Saat oldu Hala uyuyamadim Son 3 saatim kaldi sanci gelmezse suni sanci ile baslatacaklar
Selmapiskin CennetEsmerMelegimKahraman Ya allah kolaylık versin. Sen kendini kasma rahat bırak stres yapma
Liladrian CennetEsmerMelegimKahraman Çok sevindim çok, Allah sağlıkla kavıuşmayı nasip etsin, sağlıklı doğumlarınız olsun inşallah🖤☺️ Güzel hikayenizi okumak da bize nasip olsun 🖤