KucukAnne538 slnurn İroni yaptığınızı anlayıp hayır ters teper kızıl olur demeye geldim ve gidiyorum hoşçakalın 😂
NurCeren00 slnurn yani sonuçta kimyasal teninize değmese bile bunu soluyorsunuz. Sizin tercihiniz ama ben yaptırmam.
Nuray58 slnurn mavi lens taksam bebeğim mavi gözlü olur mu 😁 bugün dr gittim bana saç boyatmak yok dedi ben hiç sormadım bile bu soruyu 🤷🏻♀️ daha önceki dr um yani ilk gebeliğimde 3 aydan sonra izin vermişti
brcozdmr-068906 Tebrikler ilgimi cektiniz 😂😂😂Size benden bir cikolata 🍫 Cevaba gelince zararlıdır doğumdan sonrasını bekleyin derim☺️☺️☺️☺️
Nurayed slnurn 3.aydan sonra boyamaya başladım dip boyası olarak. Doktorlar boya konusunda ikiye ayrılmış durumda benım doktorum 3.aydan sonra boyatabiliesin demişti. Çevremde de hamile olup boyatan çok insan var , hamileliğinde boyatıp doğum yapanlar vs. ben saç boyasından dolayı bebeğe bısey olduğunu duymadım. He ama boya kokusuna dikkat etmeniz lazım.
QOH slnurn ombrede sakıncası yok diye duydum tene temas etmediği sürece,yoksa boyamanın ilk üç ay,açıcıların ise doğuma kadar kullanılması önerilmiyor.Açık havada ya da havadar bir yerde yaptırabilirsiniz,kokusundan rahatsız olmamak için🤭