slnurn Asıl soru bu değil tamamen ironi olsun diye yazdım 😂 sormak istediğim şey şu 36.haftadayım saçlarımı ombre yaptırmak istiyorum. Hamileyken ombre yaptıran ya da saçını boyatan var mı ?
Ayazali slnurn Dr sorduğumda sıkıntı yok boyayabilirsiniz demişti.bende açma işlemi yaptircagim..36haftaligim.
Rumeysare Dibe değmeden yapılabilceğini söylüyorlar ama yinede o kimyasalı soluyorsun bebek için zararlı senin yerinde olsam kendimi hiç riske atmazdım doğal boyalar da bile bir miktar kimyasal boya oluyormuş
Birpapatya4 slnurn 😅😅😅 diplere değmediği sürece sorun yok dedi benim doktorum hava alan ortamda bol durulama ile ve Folyo içinde olması gerekmiş
Lulemom slnurn zaten sayılı günün kalmış. Ben olsam hiç riske atmazdım. Bişi olmaz belki ama ya olursa 🙄
[silindi] Doğuma zaten az kalmış ben de istiyorum hamile kaldığından beri ama erteledim doğumdan sonra yaptıracağım inşallah bence riske atmayı.
Mikmikk slnurn kimyasaldan ve kokusundan dolayı zararlı diye biliyorum çok sıkı sıkı maske takın eğer çok istiyorsanız bence çift kat maske vs gibi
Minigimgeliyooo slnurn olurmu ole sey ya 😂😂😂 sakin boyama canim zararli beni gor saclarim sari diplerim cikti gorsen cingene dersin boyayamiyorumda 😂😂😂
greybrde slnurn 21. Haftadayım bende çok istiyorum ama cesaret edemiyorum bitkisel boyadan sorun olmaz diyolar ama bitkisel boyalarda baya pahalı emzirirken boyatmak sorun olur mu acaba