Asiyeclk Kayserili anneler hastanenizde doğum ve muayene ücretleri ne kadar ? Hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz?
gulsahalp Hndmhmt fiyatlar şaka gibi yaa 🙄 biz araba kredisi gibi ödüyoruz Allah herkese kolaylık versin 🤷🏼♀️💛
Asiyeclk _melike_6 Medical palace 3500 4000 5000 dedi Nagihana gidiyorum bende oday göre fiyatlar değişiyormuş
Mavis40 _melike_6 bende Mustafa beye gıdıyrm dogumuma da 2 hafta var ama hıc sormdm daha ben kadar dye 😍
Melikecskn2303 Asiyeclk ciddî mısınız bende nagihan hanıma gidiyorum yılbaşında sezeryani 3000 bine yapıyoruz demişti bende normal doğum daha ucuz oluyo saniyordum
Melikecskn2303 _melike_6 haberleşelim hangimiz önce gidersek bu posta yazalım merak ettim gerçekten ben haftaya gidicem
Melikecskn2303 Melikecskn2303 ben daha sormadım 35 haftalık oldum yaklaşıyor doğumum biz başkası için sormuştuk yılbaşından önce onda da 3 binden başlıyor sezeryan doğum demişti
_melike_6 Melikecskn2303 Geçen sene arkadaşım sezaryeni sormuştu 3000 civarı demişti bende henüz sormadım çünkü kararsızım 🤷🏻♀️Belki devlette doğum yapabilirim diye 🤦🏻♀️
_melike_6 Melikecskn2303 Zaman gelmeden önce 70 TL veriyorduk muayene için zamandan sonra 105 oldu yanlış hatırlamıyorsam 2 hafta önce gittim de unutkanlık oluyor 😂 26+4 haftalığım ben
_melike_6 Melikecskn2303 aynen öyle 5 bin bide çok ki bu zamanda yani ona eksiklerim olursa veya çocuğumun ihtiyaçlarını karşılarım diye düşünüyorum
Melikecskn2303 _melike_6 ben 300 tl giriş ücreti ödüyorum sigortamız olmadığından bide doğuma o kadar para veremem yani ben 2 bin felan olur sanıyordum
Asiyeclk _melike_6 OYAKtan mı faydalanıyorsunuz ? Bende indirimler doğumda geçerli olmuyo mu dedim sadece muayenede geçerliymiş doğum için belki hümayı düşünebilirim orda doğumda da geçerli oluyormuş
_melike_6 Melikecskn2303 Bende tahminen öyle düşünüyordum da giden arkadaşım geçen sene öyleydi deyince bu senede illaki fazla olur bide sen fazla veriyormuşsun muayene ücreti Allah yardımcın olsun canım