Aselminamm Kızlar trabzonda hangi hastanede nasil doğum yaptınız anlatırmısınız suan devlete gdiiyorum fakat nora doğumdan cok korkuyorum sanirim son ay özele gidip sezeryan olacağım .
yusufesmaaa Aselminamm korkma normal dogumdan sen allahtan iste yardim bol bol dua et sezeryana girme bnce bndede onceden korku vardi ama suan hafif bi sitres korkusu var ama bol bol dua ediyorum rabbim bagladigi dugumu cozer sen evde kuran oku yasin oku
Merve5561 Aselminamm canim daha dogum yapmadım ama medical park karadeniz hastanesinde hasan tahsin sanisogluna gidiyorum memnunum doktorumdan 31 haftaligim
Elifdilara Aselminamm canim ilk çocuğumu karadenizde doğurdum.simdi yine ayni doktoruma gidiyorum.korkmana gerek yok her sey goz acip kapayincaya kadar geciyor.Allah saglik versin
Denizz01 Aselminamm bennnn de trabzondannn 😌 medical park ufuk beye gidiyorum süper bi doktor , imperialde dilek hanım ayşe hanım va ronlar da çok iyi
Ozlem6161 Aselminamm sezaryen 3 bin olmuş bayanlar dün doktorum Nebahat Nuhoğlu Karadeniz medicalpark hastanesine gittim
svmeybgl Aselminamm bende medikalpark Ufuk beye gidiyorum ☺️ Bakalım nasıl ilerleyecek süreç umarım normal Doğum olur
svmeybgl Denizz01 ben 12+4 deyim ikili tarama için Çarşamba günü erkeğe benzediğini söyledi kesin olmamakla beraber ❤️❤️ Bu arada size şey sorabilir miyim hangi vitamin ilaçlarınj verdi size
Merve5561 Denizz01 aynen ben de ufuk beyle hasan bey arasında kalmıştım ikisini duydum ıyi diye zaten belki de karşılaştık ama çok yoğunlar 😁
Merve5561 Denizz01 ben cuma günleri gidiyorum canim hep yoğun ya en az 40 dk geç giriyorum randevumdan
Denizz01 Merve5561 yaa valla ben hiç gitmemde kalabalık değil valla hafta içi fe gidiyorum hep belki cuma diye mi bilemedm ki
Denizz01 svmeybgl bana vitamin vermedi canım demir ilacı verdi ama omega3 başka doktor verdi çocuğun zeki olması için adını tam yazarım alın öutlaka çok önemli bi ilaç
Merve5561 svmeybgl bana da sadece elevit ve maltofer diye iki ilaç verdi birde 12.haftaya kadar folik asit kullandım folic plus
svmeybgl Denizz01 evet bana da sadece Demir ilacı verdi o yüzden sordum 😊☺️ Benim eşimin abisi mümessil Samsun da imom tanıtımını yapıyor kesinlikle önerdi onu kullanıyorum bende . Sonuçta vücudun herzamandan fazla vitamine ihtiyacı var