Esan bizim odamız bitmek üzere, sadece isimli magnetler, kapı susleri ve bir takım isim yazılı giyimleri kaldı. kendim için herseyim hazır, zaten normal doğum dusunuyorum insallah, bu yüzden fazla kalmayacağım hastanede. tabii kızım son dakika golü yapmazsa😅. ben de göğüs kapaklarından aldım. kıyafet olarak kendim çok fazla birşey almadım. 2 hastane çıkışı, 4 5 tane tulum vs. eşimin ailesi ve çevresi çok hediye aldılar. benim ailem ve çevrem de aynen öyle. zaten sonbahar bebeği kışlık üzerine birşeyler aldım. isveç zaten soğuk😑. anneannem bir sürü yelek ve elbise örmüş annem doğum yapacağım zaman getirecek. onun dışında aldıklarımız gayet yeterli bence. bebekler o kadar hızlı büyüyorlar ki ilk zamanlar, onca şeyi giyinemeyebiliyorlar. ben de bu yüzden 2 aylıktan sonra kıyafetleri tamamen almayı planlıyorum. bunları düşündükçe o kadar heyecanlanıyorum ki kalbim pır pır😍😍. o kıyafetlerin içinde hayal ediyorum onu, allahımm daha görmeden aşık oluyorum🤩🤲. rabbim isteyen herkese nasip etsin. bu arada isime sonunda karar verdik😁. alessia lila koyacağız insallah. yarından itibaren aklımda olan isimli siparişleri vereceğim insallah. bakalım hayırlısı. çok heyecanlıyım😄