poyrazege111 Kızlar 20+3gunluk hamileyim cinsiyeti erkek isim arıyorum dogmadan ismi hazır olsun istiyorum cinar istedim eşim istemiyor ağaç ismi diyo begenmiyo 😄 yeni güzel isimler istiyorum benim aklımda doruk uras var başka sizin bildiğiniz bu tarz isimler varmi
Ruyaa poyrazege111 benım bir oglum melek oldu adı Urazdı cınsıyetımız bellı degıl henuz ama erkek olursa uras koyucam cok anlamlı 🙌🏻❤
AslhanGnsevenVarl poyrazege111 benimde bi oğlum olacak inşallah Aybars koyacağız ay gibi parlak, pars gibi yırtıcı, heybetli anlamına geliyor eski Türk isimlerinden düşünürsen eğer 🙂
tugcemre cansuece egemen daha 12+5haftalıgım cumartesi randevum var 13+1olucam rüyamda erkek bebek dogurdugunu isminin egemen oldugunu duydum ama vınsıyeti daha belli değil ben eger erkek derlerse egemen koyucam
seydanurceyhan Bende 27 haftaligim erkek bebek bekliyorum adini yusuf ensar koyucaz allahim izniyle saglikli sihatli hepimiz kucagimiza aliriz ismiyle yasasinlar 🙂
poyrazege111 @Ruyaa him cnm basın sağolsun bi meleğimi kaybettim demissin çok üzücü inşallah bu bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın bende uras beğeniyorum da esim biturlu begendirtemiyorum
Ruyaa poyrazege111 amın canım rabbım kimseyı evladıyla sınamasın hepımız sag saglım kavusalım. İsim işi cok karısık bende sidar ismini cok istemıstım eşimi ikna edemedim. Sonra Uraza cok alıstık ıkıncıde Uras olucak ıns anlamları aynı ve cok guzel. Rabbım gonlune gore versın
Ruyaa poyrazege111 sagol canım hepımı sag saglım kavusalım inş 🙏🏻 İsim işi cok zor annenınde babanında benımsedıgı bir isim bulmAk gercekten zor kolay gelsın 🙌🏻😄
Deletedmom05 Bende 8+4 cinsiyetimiz belli değil henüz Icime erkek doğuyor bilmiyorum yinede. Deniz kayra koyacağım❤
Elifveoglu Deletedmom05 kayra ismi kulağa çok hoş geliyo ama dinen konulması uygun değilmiş sanırım bi araştırın isterseniz 🤗
Minnosunannesi Deletedmom05 Elifveoglu Kayra ismini bende çok beğenmiştim ama anlamı pek güzel değilmiş put demek oluyomuş o yüzden vazgeçtim 😕
Tsevgi Bende tarihteki isimleri çok beğeniyorum o yüzden Cihangir olucak oğlumun ismi. Cihana hükmeden anlamında
melek_annis poyrazege111 merhaba bende 20. haftamdayım erkek olacağını öğrendim. ismini Yağız koyacağım inşallah 🤗
melek_annis Merhaba bende 20. haftalardayım bir oglum olacak inşallah İsmini Yağız koymayı düşünüyorum 🤗
Alinmavi poyrazege111 Doruk da Uras da cok guzel bence ben cok begendim 👍 Yigit ismi de cok guzel. Ares, Poyraz, Ruzgar, Mete, Mert, Aras, Onur begendigim isimler.
poyrazege111 Alinmavi doruk uras bende begeniyorum poyraz da güzel yiğit kardeşimin oğlunun adı o olmz Alinmavi
Esra070326 Daha cinsiyet belli olmadan Güney dedim.şimdi vazgeçiremiyorum eşimi alıştı artık o adına diyor😂