zynpzynp123 Kediannesi123 35. Haftada 1830 gram. 36′da kontrolümüz var. Haftaya doğuma alabiliriz dedi doktorum.
Gulbeyazk Kediannesi123 canım geçen hafta 2200 çıkmıştı bugün kontrolümüz var ve 37 de alınacak doktorum çok kilo almadığını söylüyor inşallah bu iki haftada alır bu arada ayniyiz seninle 35+4 olduk nasipse 12 sinde sezeryan olcaz
Kediannesi123 Gulbeyazk bugünkü kontrole gittiniz mi bu hafta kaç gram almış benimde 13 ü gibi alırız dedi
Seranad ayfer69 vitaminlerim var en başından beri kullanıyorum. Çocuk doktoru ile görüştük o da mutlaka süt iç dedi günde 1 litre iç dedi şimdi 1 haftadır içiyorum normale sadece sabahları içerdim 1 bardak. Muz yiyiyorum avakado badem ceviz fındık umarım toparlar. Yarın kontrol var bakalım belli olur.
ayfer69 Seranad 1 lt biraz fazla geldi bana içebilirseniz ne mutlu size ben en fazla 2 bardak içebiliyorum
E_T Kediannesi123 aynn öyle düşünemedik birde daha doğumdan sonra bebegi yeni doğan yoğun bakım ünitesine aldılar ordaki danışman eşime burda öyle bir bebek yok demiş eşim de sormadıgı kişi kalmamış Hastane de bulamayınca oturmuş ağlamış ordaki kadın geri gelmiş bebek burdaymış diye biz doğumdan sonra bebeğimizden 7 saat haber alamadık birşey demediler öğlen söylediler
Seranad ayfer69 severim sütü normalde de bayılırım o yüzden içmede sıkıntı yaşamıyorum ama hergün 1 litre olmuyor çünkü midem dolu oluyor bazen 😂
Gulbeyazk Kediannesi123 142 gr almış canım 2342 olmuş haftaya perşembe yada cumartesi alalım ama pazartesi günü karar verelim dedi doktorumuz bakalım pazartesi nasıl cikacak
E_T Fidashka evt cnm devlet hastanesiydi çok şükür ki atlatık ama çok zordu halen aklıma geldikçe üzülüyorum eşimde aynı benim gibi aklımdan hiç çıkmıyor diyor 😟
Kediannesi123 E_T kıyamam çok geçmiş olsun canım gerçekten zor bir durum bir daha yaşatmasın Rabbim 🌸
Ozgepoyrazaden Kediannesi123 37. Haftamdayım 2500 kilo . Oğlumda 38 de 2780 doğdu . Ben 3 kiloyu bulduramıyorum çocuklarıma 🙄 Kendimde 2200 doğmuşum .
Kediannesi123 Ozgepoyrazaden genetik demekki ya sağlıklı olsunlar kuvöz e girmesinler önemli değil aslında ben kuvöze girer mi diye korkuyorum
Ozgepoyrazaden Kediannesi123 olabilir . 3 haftada 300 gram alması bunu doğruluyor . Girmez küveze bence , hem çok da önemli değil küçük çocuk hemen büyüyor . Bakması daha kolay.
sevalmrdgl Benimde kızımda gelişme sorunu vardı 37. Haftada sezaryenle doğum yaptım 2460 gr 47 cm doğdu şuan 3 yaşında hiç bi sıkıntı yaşamadık sağlık problemi olarak merak etmeyin sıkıntı yapmayın herşey düzene giriyor ❤️
gizemozdemirr90 sevalmrdgl dogumdan sonra gelisimi nasil ilerledi acaba? Boyu ve kilosu yasitlarina gore nasil? Benim kizim da 37.haftada 2460 gram ve 46 cm dogdu cunku😌