Misskokuluminikk minicikanne evet kanalda ama ssvd oldugu için suni veremiyorlar doğum kendiliğinden başlamıyorsa direk sezeryan
minicikanne Misskokuluminikk Anladım hayırlısı olsun. Benimde ilk hamileliğim kanala inmiyor, sezaryen diyebilir doktorum.
csmgh minicikanne Kafa aşağıda,kanal başında ama asla kanalda değil. 😬😂 Geçtiğimiz cuma kontrole gittiğimde hala kanal boş demişti doktorum. ☹️ Sizinki indi mi peki?🤗
GulendamEsra Benim açılma 2 cm, rahimde incelme var. Sanci gar ama duzensiz. 40ı beklemez demisti. 39+5 oldum. Covid oldugum icin muayene de olamiyorum, sadece bekliyorum. Duzensiz sancıları cekiyorum🤦♀️
csmgh minicikanne Hiç korkmayınn 🤗 Onlar kendi istedikleri gibi gelecekler dünyaya. Daha doğmadan parmaklarında oynatıyorlar bizi baksanıza. 🙈 Son zamanlarınızın tadını çıkarın. 🥰
Rabia_4242 minicikanne nişan ve su gelmedi. Ağrım da çok çok az. Artık yarın çatı muayenesinde de açıklık var mi belli olacak😄
minicikanne Rabia_4242 Ben çatı muayenesi oldum. Sancı ve açıklık yoktu. Ara ara sızı girer gibi oluyor o kadar. Nişan falanda gelmedi bendende. 😄 Hayırlı doğumlar nasip etsin Allah hepimize.