[silindi] Cigdm aynı durum bende de var. Geç yumurtlama ve döllenme olmasına rağmen bebeğim hep iki hafta önden gitti taa ki 33. haftada gidene kadar haftada 250-300 gram alan çocuk bir haftada 50 gram almıştı boyu da bir cm falan uzamıştı ama doktorum umursamadı zaten önde gidiyordu diyor. Benim için tabii ki önemli olan çok kilo alması değil dedim plesantasında mı bir şey oldu diye merak ediyorum dedim ama dr aşırı rahat bakalım bu hafta da öyle olursa başka doktora görünürüm. Çocuk önden gidiyordu diye şimdiki gelişimindeki yavaşlamayı görmezden mi gelelim yani saçma sapan konuşuyorlar bazen şu doktorlar
Cigdm [silindi] brnim ki önemli olan diğer haftaya bu hafta arasındaki değer dedi ayrıca zaten bı kaç hafta az olsa bırak önden gitmeyi geriliyor benim kide 1 hafta öndeydi 33 de 5 gün önce oldu bu hafatda 2380 olması gerekirken 2200 çıktı hafdata 80 gram anca almış zaten karın cevreside hiç gelişmemiş
Cigdm Linam2021 haklısın ama benim erken doğum tehlikem var , bu yüzden korkum var 35 e kadar 2800 falan olsaydı bende rahatlardim da daha mümkün değil anlaşılan ,benim genetige bakarsa hiç bebek bana çekmemiş ben 5 kilo doğmuşum 😊😊
babyme_ay Benim de 35. Haftada 2400dü 36. Haftadayız 2500 olmuş sadece 100 gr almış zaten 1 hafta geriydi. Haftasının eksiğini tamamlaması gerekirken daha da geride kalacak😔 neler yapalım da kilo alsın bu bebekler yaa. Kilo almamasının sebepleri ne olabilir 😣 gayet de protein ağırlıklı besleniyorum
Feyza11 Cigdm canım bana da bebek küçük kalmasın düzgün beslenmemi önermişti falan 40 doğum yaptım 3400 gr doğdu benimki de a alıyordu ama 40 haftaya kadartoparladı üzülme 32 haftalıkken kaçtık bilmiyorum covid olmustum gidemedik 36 haftalıkken gittiğim de 2600 gr olmustu ama doğama kadar : buldu
Cigdm Feyza11 benim sezeryan olacak en fazla 38 de alacak bizimde bu 4 haftada inşallah güzel alır ,kaşar, muz ,süt ,ceviz ,et cicibebe, yumurta yemeye başladım ama hiç iştahım yok okadar çok zorlayarak yiyorum ki bakalım ne olacak haftaya
Feyza11 Cigdm benimde spinal sezaryen oldu normal olmadı ama ben en başından beri yumurta yedim canım meyve yerdim alıyorlar yaa rabbim sağlık versin inşallah gerisi kolay hiş sıkma canını benim oğluşum 6 ay 1 haftalık oldu bile zaman hızlı geçiyor gerçekten sayılı gün çabuk bitiyor
Durubatu Cigdm 33+3 te gittim 2200 gram di oğlum doktorum kilosu iyi dedi ama tombik bişey bekleme en fazla 3100gram doğar dedi beklemiyorum zaten kızımda 2700 dogmustu😄 sonradan kilo aliyolar kiloya takılmayın sağlıklı olsun yeter🤍