Gamzesay Adet tarihime göre 5 hafta 1 günlük hamileyim ama kese yok dün beta hcg 1191 çıktı bugün sabahta leke geliyor kasıklarım ağrıyor bu durumu yaşayan var mı lütfen yazın
Pcoslubiranne Gamzesay 5 haftalikken keseyi görmeniz lazimdi.Ama kese 2500 de alttan 5000lerde karından ancak görülür.lekelenmeler için doktorunuza bilgi verin.
Serpilbb Gamzesay korkma canım benimde 5+3 te kese yoktu beta 4030 da iken. Kanaman az ise inşallah yerleşme kanamasıdır dikkat et aman diyim
Duygu0621 Gamzesay gamze hanım herkesin adet tarihine göre bire bir hafta tutmaya biliyor , mesela ben 7+2 iken 6. Haftalık görünüyor kesem küçük , şuanda erken bence sizin 5 haftalık kadar olmayabilir . Biraz daha bekleyin Allahtan umut kesilmez 🥰🥰
Duygu0621 Gamzesay bide betanız daha yeni olduğu için da yükselmesi gerekir 3 binlerde çıktığında kese görünebilir
Gamzesay Pcoslubiranne doktora gittim Protestan verdi beta yüksek olmadı iyi ama kese görünmemesi kötü dedi dış gebelikten şüphelendi 1 hafta sonra tekrar gidicem eğer lekelenme kanamaya dönerse ya da fazlalıksa gel hemen dedi
Gamzesay Gamzesay bi de geç döllenme olabilir dedi bekleyeceğiz dedi herşey yasak bakalım ne olacak dua edin lütfen
Suleasyaa 5000 binler de olması lazım kese görünmesi için. Stres yapmayın inşallah güzel haberler alırsınız
onhaziran Gamzesay canım benimde geç dollenmeydi adetime göre 5 haftalktm ama doktora gttgmde 3haftalkmsdi 10 gün sonra gttgmde gozkmsdü kese bende sen gibi çok korkmuştum dis gebelik mi ki diye ama daha kucukmsdu 😌
Serpilbb Gamzesay o hafta bende çektim böyle bıçak gibi giriyordu ama çok sürmedi dediğim gibi yerleşme ağrısı çekiyorsunuz muhtamelen 😊 dikkat edin bu ara ağır kaldırmayın inşallah haftaya görürsünüz.
[silindi] Gamzesay yerleşme sancısıdır benimde olmuştu bol bol dinlenin bacağınızın arasına bir yastık alın yan yatın gğn boyunca elinizden geldiğince iş yapmayın ilk haftalarda bebek iyice yerleşsin ilk üç aydan aonra aktif olursunuz bende öyle yapıcam benim de vardı sancım 2 hafta da azalıyor Allah yardımcınız olsun 🤲🏻
Selinkn Gamzesay canim o herkese göre değişir bazi arkadaşlar 3000 ustujlyken gormusler olabilir herkeste durum değişebilir ben hastaneye gidip kan verdiğimde beta 911 cikti ve direkt ultrasona alıp keseye bakti doktorum kesemde vardı bu kişiden kişiye değişen bir sey burda yazan yorumlarla neden canini sıkıyorsun ki 12 haftalik hamileyim daha bu hafta kanamam kesildi hemde adet kaniydi surekli ped değiştirmekten usanmistim bir cok kişiye de bunu soylemistim hatta kasik agrilarindan yatakta donemiyordum cok şükür ki bir hafta önceye kadar gecti gitti herkeste degisiktir her hamilelik özeldir ve kişiye göre değişir demekki sen boyle bir hamilelik gecireceksin kesende görünür insallah bebeğinide gorursun kalp atisinida dinlersin burda ki yorumlar ancak seni tedirgin huzursuz stres sahibi eder sen dinlenmeye bak zaten yiyecek ekmeği varsa onun gelişini engelleyemezsin bol bol dua et burda her yazılan yoruma da takılma bu süreci bu tarz seylerle geçirme bu forumda yazılan o kadar çok ktu seyler okudum ki psikolojim bozulmuştu herkes kptu yorum yapıştırmaya meyilli cunku