kuyucadisi_liva Aybam bence kullanmalisin cunku icerigindeki vitaminler bebegin gelisimi icin destekleyici vitaminlerdir.Biraz migde bulantisi yapiyor ama sonrasinda daha dinc oluyorsun.doktorun tavsiye ettiyse kesinlikle kullanmalisin.
Aybam kuyucadisi_liva mide bulantısı mı🤭korkulu rüyam 3. Ayıma girince düzeldi ve çok yıprattı beni bulantı bu ilaçla başlarsa diye korkmadım değil şuan ve kilo yapıyor mu acaba
Ayseee4238 Aybam kullan tabi bebek için önemli vitamin alımları sağlık ocağında vermişlerdi bana da 22.haftamda başladım kullanmaya onun dışında tabi kullandığım 2tane daha vitaminim var
Nurayademir Aybam bunu sorman hata kuzum doktorun verdiyse tabıkı kullanmalısın doğum bitene kdr kullanman gerekiyor kullanıyoruz hep
zeytinkiz Aybam ben 30+2 tim suan 8.haftadan beri kullanıyorum günde 4 damla. Doktor bitir veya devam et demedi ama 2.şişe de bitene kadar devam etmeyi düşünüyorum suan 2. Şişem yarıda zaten
Nurayademir zeytinkiz canım o da önemli tabi bu vitamın hapı bahsedileen senın dedgın damla gunes için gunese cıkılmıyor ya pek ben de kullanıyorm sen gbı hala
Mrv-ElfAda Aybam Ben geçen hafta başladım ünanılmaz kustum ishal yaptı afedersiniz bugün doktoruma kullanamıyorum bunu dedim bana innate adında balık yağı hapı verdi. Bugün ona başladım
Yildizanne Aybam kesinlikle kullan berbat bişey ama bebeğin gelisimi kilosunu herseyini etkiliyor bebek için kullanmam lazimmm