babyandmommy Merhaba kızlar, dün doktor randevum vardı. Doktorla sezeryan için görüştük tarih verdi fakat 37. Haftaya denk geliyor. Sezeryan doğumlarda bildiğim 38. Hafta alıyorlar. Bebek önden gidiyor. Sezeryanla doğum yapanlar kaçıncı hafta oldu?
Aysenurctn32 babyandmommy Yengem 36. Haftada sezeryan doğum yaptı. 2 hafta önden gidiyordu bebek. Küveze de girmedi.
aslanreis babyandmommy ben ilk gebeligimde 39. Haftada sezaryen oldum ama normal dogum bekliyodum bebek dönmemisti falan sonradan sezaryene dönmüstü
babyandmommy Aysenurctn32 kilo olarak bizimki de 3 hafta önden gidiyor o yüzden mi erken tarih verdi acaba 🤔
Aysenurctn32 babyandmommy büyük ihtimalle öyledir. Gayet sağlıklı bir şekilde doğdu hiçbir sorun da çıkmadı. Sütü de geldi bu arada. 40′ı çıkacak birkaç güne.
Betul95 Benimde önden gidiyordu bebeğin gelişimi. Ama yine de 39+0 a gün verdi. Bugün giricem sezaryen doğuma.
aslanreis babyandmommy ikiniz içinde hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun inşallah hiç tereddütde etmeyin sezaryen korkulcak bisey degil her işin bir zorlugu var öyle düşünün içinizi ferah tutun
Seymamuge babyandmommy önden gitmesinin ne gibi sorun olur ki zaten normal doğurmayacaksın valla bilemedim başka bir doktora danış istersen çünkü 37 erken ne olursa olsun prematüreden bile yeni çıkmış oluyor suan 37 deyim çok ağrım var doktor gel sez alalım yarın dese bir kaç gün daha ağlayayım ben haftaya bakarız derim 😬😬
babyandmommy Seymamuge Hiç bilemiyorum bende canım, pazartesi kontrol var detaylı konuşacağım. bana göre 34+4 ama doktor 35+4 dedi. Son adet tarihine göre 35 dedi. Ama benim hesaplarıma göre 34 hafta da şuan.
uraluygar babyandmommy yarim dogum yapacagim. Bebegim en bastan beri 2 hafta onde gidiyor ama yarin 39+2 haftalik olacagiz.
babyandmommy uraluygar doktor bana tam 38 haftalık oluyor son adet tarihine göre diyor ama uygulama da 37 haftalık oluyor. Ben mi yanlış hesaplıyorum anlamadım
ege_ayaz_mom babyandmommy benim iki oğlum var ilk oğlumda 38. Haftada aldı doktorum ikinci oğlumda 39. Haftada aldı ciğerlerinin iyice gelişmesi için normalde de yani ya 38. Haftada yada 39. Haftada aliyolar 36. Haftada veya 37. Haftada alındığını duymadım ama eğer gelişimi iyyse ciğerleri falan gelişmişse ondanda erken alıyor olabilir peki doktoruna sormadinmi canım neden 37. Haftada alıyorsunuz diye 🤔
babyandmommy ege_ayaz_mom 30 ekim 2020 son adet tarihim uygulamaya göre o tarihte 37 haftalık oluyor ama doktor 38 haftalık olduğunu söyledi. Yani doktora göre sezeryan olacağım gün 38 haftalık oldugumu söyledi