Sakın umudunu kaybetme. Umut her zaman vardır. Bir kızım var benim 7 yaşında şu an. Ondan sonra 3 kez düşük yaptım dış gebelik dediler boş gebelik dediler, 3 kez kürtaj oldum en sondaki kürtajımı yılbaşı gecesi anestezi uz anı yok dediler canlı canlı oldum. Bir sürü test genetiğe gittim çeşit çeşit doktora gittim devlet hastanesi özel hastane özel muaynanesi olan doktora gittim rahim filmi çekildim devlette, mahvoldum ağrılar ayrı canımın yanmaları ayrı psikolojim ayrı, hepsinin üstesinden geldim. Kızım çok istyordu kardeşi olsun die dualar ederdi hep, ağlardı benim niye kardeşim yok diye. Bende umudumu kesmiştim artık bebek oluyordu ama tutunamıyordu bütün sonuçlarım temizdi. Artık bende çektiğim sıkıntılardan dolayı istemiyordum bebek felan vazgeçmiştim. Sonra bir gün mide bulantısı ishal vs hastalandım covid testi yaptılar negatif çıktı ertesi gün yine gittim hastaneye şikayetlerim geçmeyince bütün testler yapıldı ve hamilesin dedi doktor. Şok olmuştum planlı bişey değildi çünkü bırakmıştım artık. Tabi beni yine aldı korkular buda düşecek bunuda kaybedicem vs. Allahıma binlerce şükürler olsun ki 38+5 şu an ikinci kızımıza hamileyim, son günlerim, brnde çok ilaç kullandım düşüklerden ötürü coraspin 7 ayıma kadar kullandım progestan kullandım vs. Uzun oldu hakkınızı helal edin, umarım azda olsa umut olmuşumdur sana. Sadece dua et Takdir Rabbimin🤲🤲❤️