Happykariner canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki.. kayıpların için çok üzüldüm ama sağlıklı olsalar kalırlardı zaten rabbim bizim için en hayırlısını biliyor.. en azından hamile kalabiliyorsun bak bunu bilmek bile o kadar güzel bir his ki. Rabbim inşallah çok güzel, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder tekrar. Görünce yazmadan edemedim. Ben 1 senedir aşırı istiyordum. Hiçbir şekilde hamile kalamadım.. o kadar tükenmiştim ki.. sonra eşim işinden ayrıldı. Her şey üst üste geliyor gibiydi.. bir kaç ay bu böyle devam etti. Sonra ramazan ayı vesilesiyle ibadetlerimizi tam yapmaya başladık eşimle. Ben namaza başladım, kuran okumaya başladım.. kaç gece ağlayarak dua ettiğimi bilirim… ama bebek işinide kafamdan çıkarmıştım bu ibadet sürecimde. Hani rabbimin bir bildiği vardır o ne zaman nasip ederse kafasındaydım ve içim çok rahattı. bayramdan sonra ilk önce eşimin iş haberini aldık. Ve işe başladığı ilk gün ben hamile olduğumu öğrendim. Rabbim demekki bizden ona yönelmemizi beklemiş. Canım imtihanın ne kadar zor olursa olsun bıkmadan usanmadan rabbime dua et… rabbim kapılarını açıyor. Biraz uzun oldu ama kusura bakma seninle paylaşmak istedim… inşallah rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün. Zamanı geldiğinde çokta güzel, iyi bir anne olacaksın rabbimin izniyle 🤲🏻