Kuzeyegemoms Kızlar folik asit kaç ay kullanılıyor? Değerlere göre mi bu? Ben 7. Ayıma girdim hala içiyorum doktorum gittiğinde gene al devam et demişti, bugün sağlık ocağında ki hemşire çok şaşırdı hala içmeme bi sor doktora unutmuştur falan dedi
Prensesiminyolculugu Kuzeyegemoms 12.haftaya kadar kullanılıyor folik asit çok şaşırdım bu kadar uzun kullanıyor olmanıza peki ekstra başka hangi ilaçları alıyorsunuz ?
Kuzeyegemoms Zeyyyn ben doktoruma ilk 12. Haftada gittim folik asitin bitince söyle dedi 1.5 ay sonra bittiğini söyledim aynısından al devam dedi. 60 lık almıştım yeni bitti 2 gün önce gene aldım 🤣🙈
Kuzeyegemoms ikicocukluannee bi sorayım o zaman bu hafta kontrolüm var. Bana kızmaz herhalde çünkü onun söylemesi gerekiyor değil mi 4.5 ayda bittiğinde devam demişti çünkü
Kuzeyegemoms Rzgesn canım ben 12. Haftadan beri Demir ilacı, d vitamini, folik içiyorum. Demir değerlerim bayağı düşüktü ondandır herhalde bilemedim🙈
Seeydaaa Kuzeyegemoms bencede sor canım benim fazla kullanımda zararları çok oluyormuş benim arkadaşım da küçük yaşta evlendi ve içti doktorda bişey dememiş kimsede uyarmamış bebeği baya sıkıntılıydı o yüzden 6 ayllıkken aldırmış
Kuzeyegemoms Prensesiminyolculugu evet bende bilmiyordum ki bugün sağlık ocağında hemşire söyledi. D vitamini, Demir ilacı, folik asit, progestan içiyorum
Kuzeyegemoms Prensesiminyolculugu birde ben doktoruma ilk 12. Haftada gittim bana bırak demedi hatta bitince söyle bana dedi 4.5 aydayken bitti bu markadan devam et dedi
Prensesiminyolculugu Kuzeyegemoms işte folik asit yerine artık 12.haftadan sonra imom kullanıyorum mesela ben omega olarak yada decavit yazar çoğu doktor bence bir sorun doktorunuza güvenmiyorsanız başka doktora da sorun bence tabi siz bilirsiniz ama
Prensesiminyolculugu Kuzeyegemoms bitmesini beklemekte saçma zaten ilacın o haftaya kadar kullanılır hafta dolunca tamamdır yani
Kuzeyegemoms 2melekannesi_ yeni kan tahlili yapıldı folik asit ne olarak geçiyor acaba biliyor musunuz
aselnannesi Kuzeyegemoms canim benim bildiğim folik asit ilk 3 ay kullanilir şuan bende 7. Ayimdayim omega 3 takviyesi kan ilacı kullanıyorum
Rzgesn Dilberakcay 17+6 ben 6 haftalıklıkken başladım bu ilaçlara folik hep haftada 2 gün içtim, devit günde 9 damla, birde imom onda omega yüksek olduğu için başka bir ilaç vermedi doktorum.
Kuzeyegemoms Rzgesn ben her gün 1 tane folik içiyorum o şekilde demişti eczacı belki içeriğinden fark ediyordur bilemedim yarın soracağım 🙈