Becausefirstmom Oksaparı doğumdan ne kadar önce bıraktınız hanımlar? Covid nedeniyle kullanıyorum akşamları 6000lik tek doz değerim 2600 lerde ısrarla düşmüyor. 36. Haftaya giriyoruz.
Cansuufyucee Becausefirstmom 24 saat önceye kadar bırakabilirsin sabah doğumum olacak dün sabah bıraktım
Bttll Becausefirstmom hangi değer bu canım, ben ilk dogumda ıgneyı dogumdan Bı gun once yaptırmıstım en son dogumu yaptıktan sonra da 40 gun devam ettim iğneye
Becausefirstmom Cansuufyucee çok teşekkür ederim doğumdan sonra kullanmaya devam ediliyor mu yoksa doğumla birlikte kesiliyor mu
Cansuufyucee Becausefirstmom onu bende bilmiyorum ama kullandirmaz sanırım bende covidle birlikte başladım 10 haftaya yakın kullandım benim de d dimer hala yüksek düşmüyor 2200 lerde uzun süre düşmez dedi doktorum ilerde nasıl bir yol izleyecek yaşayıp gorcem bende 😊
A-engin10 Becausefirstmom 13ne sezeryan ilucam insallah doktorum oksapari 11nde birakmami soyledi canim
Becausefirstmom Cansuufyucee anladım canım yarın için allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin bebişin inşallah
Cansuufyucee Becausefirstmom inşallah canım doktoruma sorarım bilgi alabilirsem sana da haber veririm
tgba22 Cansuufyucee Becausefirstmom kızlar ben pıhtı atmasından çok korktum ya ondan yeniden başladım benim düşmüştü kullanırken değer baya 32 ye geldim diye 1 hafta 10 gündür kullanmadım sonra baktırdım 2800 çıktı bu da çok korkuttu beni sizin doktorlar ne diyor
Cansuufyucee Becausefirstmom canım doğumdan sonra da kullanıyorlar iğneyi bana yapıyorlar 2 gündür hastanede
Cansuufyucee tgba22 canım bende 37. Haftaya girince bırakmıştım doktoruma hatırlattım covid olduğumu 38+5 e kadar uzattı süresini uzun sürede kendine geliyormuş d dimer haftan erken bence daha kullanmaya devam etmelisin doktoruna söyle kesin
tgba22 Cansuufyucee kullanmaya devam ediyorum baska bi doktor devam dedi kendi doktoruma da haftaya kontrolde söylicem inşallah.ya ben şeyden korkmaya başladım ya bi anda doğum olursa diye iğne yaparken
Cansuufyucee tgba22 24 saat önce bırakmak yeterli doğumdan inşallah birden olmaz ama içini ferah tut bence kötüyü düşünme inşallah gününü bekler bebişin
Becausefirstmom tgba22 yok yok içini ferah tut benim en başta 8000 lerdeydi d dimerım ordayken bile doğum yapmadım ama kan sulandırıcı kullanmayı bırakmayın diyorlar genelde doktorlar