• Doğum
  • Doğumu başlatmak için uyarmak

ogrencianne35 çok rahatlattınız çok sağolun, vajinaya kesi evet benide tedirgin ediyor tuvalet yaparken ee birde az da değil perşembeyi bekliyoruz inşallah öncesinde yoklar mı bilmem evde dinlenmeyi düşünüyorum şu 2 günde, dün gecede kahverengi sümüksü bir şey geldi doktor normal dedi işte beklemedeyiz ☺️🌺

Neseli5 amin teşekkür ederim❤️ Evet sürekli beklemek yoruyor ne zaman gelecek diye 🥺

Neseli5 bana da 10 hazirana verildi sezeryan günü 9 haziran da suyum geldi saat 19.00 da 22.09 da Lalin doğmuştu yemek yediğim için 1 saat beklettiler 😂

Neseli5 amin inşallah canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Gzmikra sizin haftanız çok erkenmis o haftalarda çatı muayenesi değil açıklık kontrolü yapılıyor genelde. Ama çatı muayenesinde sıyırma denen işlem ya da kaslara baskı yapılıyor doktor biraz sert davranıyor bilerek ki tetiklensin diye bu nedenle bazı kadınların çatı muayenesinden sonra nişanı ya da kanama oluyor

ogrencianne35 aniden sezaryene alabiliyorlar olması gayet iyi, bakalım beni neler bekliyor meraklardayım perşembeye kadar nasıl beklicem sanki saatler geçmiyor yaa 😃

Neseli5 ben çok gerilmistim kendimi ertesi gününe hazirladigim için 😂 ameliyatta çok konuştum anestezi doktoru ve bir hemşire basımdan hiç ayrılamadı gitmeyin diyorum adamlara 😂 ben çıkana kadar yanimdalardi 😂😂

ogrencianne35 yaaa aynıyız, bende dün strese girdim gerildim 1 temmuza alıştırmaya çalışırken erken gelirse diye 🤦‍♀️vee ameliyathane de konuşun benimle Dicem bende yoksa geçmez vakit ebeyi tutucam bırakmıcam inşallah 😃 şu sonda olayı can acıtıcı mı gerçekten uyuştuktan sonra takın demeyi düşünüyorum ama bilemedim abartmamak mı lazım acaba

Milenka cuma günü bu konuyu doktoruma sordum,süt sıkmayın doğumu tetikler dedikleri mevzuyu.Göğüz ucunun nasıl sıkılması gerektiğine kadar gösterdi 😅 doğumu tetiklemezmiz sancıyı terikleyebilir ya da arttırırmış.Cinsellikte göğüs ucu oynandıkça vajinanın hazırlanması gibi uzun süre oynamak gerekiyormuş uçlarla(ıssırmak,emmek gibi).

Neseli5 hiç acımıyor oda da takılıyor canım ve takan ebe sakinleştiriyor özel de mi doğum yapacaksin

Neseli5 ayyy canım izmir bende manisaliyim 4 5 yıl izmir de çalıştım evlenip lanet bursa ya geldim 😖😖😖😖

ogrencianne35 Hay Allah istemiyorsunuz pek orda olmayı sanırım 😊 İzmir güzeldir yaa, bursa da iyidir tabiki de evlenip gitmek yeni yere zor olur diye düşünüyorum

Neseli5 3 yıldır evliyim alışmaya hiç niyetim yok 😂 taşınmak istiyoruz bakalım işimi izmir i çok özlüyorum