• Doğum
  • Doğumu başlatmak için uyarmak

Neseli5 evet nişanınız gelmiş hadi hayırlı olsun sağ salim bir avazda kurtulun ikinizde 😊

E-Y amin canım bakalım sezaryen olma ihtimali de var bakalım 😊🌺

• E-Y bunu yanıtladı.
    • E-Y bunu beğendi.

Neseli5 kacinci haftadasiniz ? Bende normal dogum istiyorum 36+3 deyiz bebek dönmüş kanala da girmiş dedi ebemiz arada sancilarimda geliyo hatta baya baya gercek sanci sanıyoruz umarim normal olur 🙏

E-Y inşallah istediğiniz gibi olur sağlıkla kucağınıza alırsınız, biz 38+1iz bebeğin kilosu ile çatı çıkım kemiği uyumu zorlayacak ve normalden fazla kesi atılacak o yüzden bebeğimi strese sokmamak adına sezaryen günü de verdi doktor, bebeğimin sağlığı en önde gelen benim için

• E-Y bunu yanıtladı.
        • E-Y bunu beğendi.

Neseli5 teşekkür ederim. Hayırlısı olsun tabiki öncelik sağlık. Sağ salim kavuşun bebeginize 😊

Neseli5 benmde kemigimin birinde cikinti oldugunu soyledi doktor ama normal doguma engel degil cok rahat yaparsin dedi sizinde ordaki kemige dokundugunda cati muayenesinde agri olmusmuydu

Rabis01 şöyle söyleyeyim, vajinaya girişteki ilk kemik basık olduğu için bebek kilosu yüksek olduğu için sıkıntı yaşanmaması adına yinede sezaryen günü verdi doktor, ee bende riske atamıyorum açıkçası

Beyzan olabilir ağıllık için bakabilir ama bi sıkıntı yaşamadım canm