pinartonguc Biraneee Ayyyy bende öyle olurum insallah isleniyorum ama supurge toz vilada lavoba boyle yani perde cam elleyemiyorum.
tonbikinannesi Biraneee kosla tülle yıkadım tam sıkmadan hafif ıslak asın hemen kırışmaz benim öyle oldu yani
Biraneee tonbikinannesi kosla tül kullanıyorum biraz ondan biraz da toz deterjan ama olmayınca olmuyor sanırım🤷🏻♀️
tonbikinannesi Biraneee ıslak asın yumuşatıcı da bol koyun belki sertleşmez o şekilde ben de ütü geçtim üstüne olduğu kadar
Deletedmom15262 Makineye katlayarak koyup perde ayarında yıkıyorum deterjanı çamaşır sodasını ve yumuşatıcısını koyup yıkarım bembeyaz ve misss gibi oluyor 🌸
Sudeekalay Alse35 evet hepsi ana yıkama deterjan gözüne konuyor karbonatta bir paket koyuyorum yetiyor
Ervan Biraneee perde hassas modda yıkanır canım 30derecede ve makinenin içine bulaşık tableti atıyorum. Ve domastos ile bembeyaz uluyo
tubaag Biraneee yıkandıktan sonra direk asın perdenizi o kendiliğinden aşağı sarkarak düzeliyor. Bende geçen aylarda ilk kez yıkadım. Aynı şekilde kornişe astım ertesi gün kurumuş ve düzelmişti.