sevgiasil ikicocukluannee kabullenmem biraz zaman alicak memleketimde gecircektim dogum iznimi gidemicegim icin üzüldüm😪
ikicocukluannee sevgiasil benim de kızım çok alışmıştı 2.5 yıldır ilk defa bu kadar birlikte kaldık. Geçen iki gözümün çiçeği bana , anne işe gitmeyince çok mutluyum sen gittiğinde kalbim üzülüyor, bir daha gitme dedi 🥺 Ne bilim bizimde hayallerimiz vardı işte içine ettiler 🤷♀️
sevgiasil ikicocukluannee oyy kiyamam kuzuma bende dağın başında bi entegre hastanesinde çalışıyorum 2 yasinda kizim var o kadar bunalmıştık ki kızımda bende..çok iyi gelicekti 🤦♀️
ikicocukluannee sevgiasil sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır . Sözünü çok seviyorum sırf bu söz bile rahatlamama yetiyor 😇 daha fazla düşünmeyelim 😊
Anesanne ikicocukluannee ben de hastanede çalışıyorum beni arayan olmadı henüz siz hangi şehirdesiniz ?
alpinannesiii Bende sağlık çalışanıyım bugun idareden aradılar 1 temmuz iş başı diye 1 temmuzda 32 haftalık oluyorum tam 🙊🙈 ucu ucuna kurtardım bide memleketteydim geri dönmek zor olcaktı
aslininbebegi22 Gerçekten şaka gibi ya aslında birlik olup tweet falan etkili olur mu ki şoktayım hala herşeyi 24. Haftada ayrılıcam diye ayarlamıştım yıllık izinler falan
Linaeliff Kardelengunes Bende emniyetteyim ama bugün sordum daha gelen bi yazı yok denildi bana İstanbuldayım ben siz nerdesiniz
Kardelengunes Linaeliff Diyarbakırdayım. Bize geçen hafta geldi yazı . 1 Temmuz iş başı diye. Ama il bazında kaldırılıyor sanırım. Sizde kalkmamış olabilir
aslininbebegi22 Kardelengunes öyle bir şey yapamazlar canım kalkarsa herkese kalkar aynı kurumda olduğu sürece. Sağlık bakanlığına kalmaz diğer kuruma kalkabilir belki ama bunu bile yapacaklarını zannetmem çünkü yeteri kadar ayrım yapıldığını düşünüyorum hemşireyim bir kere esnek mesai çalışmadım ben ve hele ki ortada 2. Bir candan bahsediyorsak sağlık çalışanları da buna ayaklanır. Ya herkese kalkmalı ya hiçkimseye kalkmamalı.
Mervecihan2635 Kardelengunes son durum ne kalktı mı ben de diyarbakırdayım herhangi bir değişiklik var mı kalkıp kalkmadığı ile ilgili
Defne34 Symazturk evet bnde bunu merak ediyorum ve sadece saglık çalısanları cagırılmıs dıger kurumlar hala devam ediyor Yanı sımdı adalet bakanlıgı kaldırmadı deıl mı?
aslininbebegi22 Kızlar şuan haberlere falan iyice baktım araştırdım da şöyle bir şey var. Bu idari izinler yani bizi ilgilendiren 24 -32 hafta gebelere idari izin ibaresi Cumhurbaşkanlığı Genelgesinde yayınlanmıştı. Şuan 1 temmuz için çıkan genelge İçişleri bakanlığı Genelgesi. Ve Cumhurbaşkanlığı genelgesini ancak tekrar çıkacak olan başka bir cumhurbaşkanı genelgesi ile kaldırabilir. 1 temmuzda için çağırılan arkadaşlar Cumhurbaşkanlığı genelgesinin halen yayınlanmadığı halde idare onları neye göre çağırıyor bir sorsunlar bence.
aslininbebegi22 Beyzabcr [https://www.memurlar.net/haber/977997/idari-izinli-sayilan-personel-cumhurbaskanligi-genelgesini-bekliyor.html?amp=1](https://) ben daha 13. Haftadayım canım ama dediğim gibi sorgulayın yukarıda attığım linkteki haberi bir oku. Daha cumhurbaşkanlığı genelgesi yayınlanmadı ve içişleri bakanlığının yayınladığı genelgeyle de kaldıralamaz.
Minikbirdunya Ben de öğretmenim bize de henüz böyle bir yazı gelmedi ama gelirse şaşırmayacağım her an gelebilir 😞
passionis Bende maliyede çalışıyorum, bizlere gelen bir şey yok şuan için, pazartesi ayrılacaktım izine. Bende dört gözle bekliyorum. İnşallah devam eder 🤲🏻😔