Temmuz-3407 Kado87 hemen kan aldılar mı yoksa sıvı mı almak istediler, bana doktorlar Ümraniye’de var demediler, Zeynep kamilde varmış o da sıvı alıyor dediler önermediler, o yüzden özele gittim ben,
Kado87 Temmuz-3407 valla bana doktor direk ozel yer onerdi bi arkadasiminda tesaduf bole cikmis umraniyeye gitmis ole ogrendim orda yapildigini. Gittim doktora sonuclarimi gosterdim direk fetal dna icin kan verdim onlarda sikinti olursa sivi vercem karnimdan doktor riskli diyorlar ama 7 yildir yapiyorum 1 tane oyle risk yasamadim sivi aliniminda dedi.
Elif0712 Kelebeginruyasii aslinda riskli sayilmaz ensee kalinligi ve burun kemigi normalse sorun yok komsumda 100:1 idi ama bebegi saglikli onuda cok ugrastirdilar 100 bebekte bir ihtimal bile yuksek degilken seninkide yuksek degil bu arada bebegin erkekmi ordaki degere gore erkek dusundum bn bhcg
Kelebeginruyasii Elif0712 cinsiyeti bilmiyorum henüz daha erken demişti en son sağlıklı olsunda orası çok önemli değil. Ben onu sordum burun kemiği ve ense kalınlığı normaldi diye bir sıkıntı olsa belli olmazmıydı dedim ultrasonla onu anlayamayız dedi
Elif0712 Kado87 bnde bi arkadastan duydum ikili testteki hcg degeri 50 alti olursa erkek uzeri olursa kizmis hatta bnm iki kizim var baktim birinin 57 birinin 62 deger
Kado87 Elif0712 yaa benim 59du erkek cikto buda 116 erkek dedi ama sizin demenizle kiz gibi yuksek😃 bakalim yarin net ogrencm cinsiyeti
esradmrz Kelebeginruyasii canım doktorlar çıkan orana göre değil de zaten çıkan oran risk oranı olarak verdiği içşn böyle konuşmak zorunda gerçekten hç düşünmeyin derin benim sonucun kat kat yüksek. İçinizi ferah tutun bu saatten sınra bir annenin dahi üzüldüğüne tanık olmak istemiyorum o yüzden yazıyorum merak etmeyin oranlarınız gayet iyi
Kelebeginruyasii Temmuz-3407 hayır yanlış anlamadım yüksek riskliyede gittim aynı şeyi söylediler risk yok diyemeyiz 913/1 de bir risk seni bulurmu bulur ona net birşey diyemeyiz dedi yüksek riskli gebelik doktoruda
Kelebeginruyasii Kado87 koldan kan mı verdiniz ben sakaryada yaşıyorum burda direk karından alıyorlar
Kelebeginruyasii Linasalamandre ben dün kendi doktoruma onuda sordum ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümü güzel çıkmıştı ultrasonda bi sıkıntı olsa belli olmazmıydı dedim hayır ultrasonla hiçbirşeyi net anlayamayız dedi neye inanacağımı şaşırdım bende 🙄
Kado87 Kelebeginruyasii benmkide bugun ultrasonda mutlaka birsy ters giderdi dedi bagirsak parlakligi kalp parlakligi bunlardan biri mutlka olur dedi detaylida daha iyi anlasilir sanirim.
esradmrz Kado87 sizin sonucunuz belli olmuş muydu? benim de ellide bir. Belki daha önce sormuşumdur bilmiyorum kusura bakmayın
Kado87 esradmrz yok kuzum belli olmadi bugun doktorum ultrasondan bakmak.istedi bi sknti gormedi coook sukur kani bekliyoruz
esradmrz Kado87 bir de kombine risk sonucu kaçtı. Benim doktorum ikili sonucu önemsemedi kombine sonuca yöneldi genelde