GncicekM sincan koru hastanesini ovmeleri üzerine bende koru hastanesine gittim erkek bir doktor yaşını almış kudret hanımın odasında bakacagini söyledi ve öğün hayatımın en kötü günüydü 7haftalık gebeliğimdi ve boş kese şimdiye kalp atışı da olurdu hersey olurdu sen 8 değil 9 haftaliksın ama kese bile gelismemis dedi bende geç döllenme olduğunu söyledim anlattım doktor böyle hesapladi diye önceki ultrason kagitlarini hcgleri doktorun o ultrason kagitlari arkasında yaptığı hesaplamaları gösterdim bana yok bırak bunları boş bu kese bomboş dedi bağırdı üstüne birde bak görüyormusun bu kanama alanını kese altındaki düşecek bu dedi dusMesse de kurtaj dedi ben ağlıyorum eşim doktora her hafta prulton vuruldugumuzu kendisininde vurabilir mi diye sordu bu ignelermi sizi kurtaracak bak oğlum bu bebek yok bu bebek olmaz sagliksiz falan fıstık bizi ağlattı hiç birşey yapmadı üstüne kanaman eve gidince çoğalır dusebilir daha küçük kese falan adet sanciaindan biraz fazla olabilir korkma dedi olmazsa ilaç yazayım düsmesi için dedi. Hayatımın en iğrenç günüydü hevesle gitmiştim. ... 22 haftalık gebeyim. Düşmedi! Allah o adamı düşürsun. Korkudan bidaha o hastaneye gitmedim. Ali ipek beye bende senin gbi hayran kaldım ve mesleğine saygım arttı gidince gerçekten çok iyi gidecek arkadaslara tavsiye ederim