Filizdogan EymeniM ben yazmıştım canım bende başka bı postta görmüştüm soran arkadaş o yazığı görmediği ıcın kopyaladım buraya bende Arıcaktım cunku konuya vakıf degılım yanı bayanın bılgısıydı o
GncicekM Avcihavva canım çok özür dilerim normal muayene sordun zannettim evet 500 tl ben ikiz gebeydim 800 e yaptırdım çok yüksek hem koruda hem ali ipek e atatürkte yaptırdım inan bi fark yok boşuna para vermeyin
GncicekM Hatice3 aynen cnım 182 den sorınca yok diyolar sen sıradan bi kadın doğum doktoruna randevu alcan muayeden sonrada doktoruna ben ali beye randevu istiyorum diyince yönlendiriyolar yanlızca
BuseArac EymeniM detaylı ultrasondan sonra renkli olarak bakıyor. Size verilen cd de renkli ultrason CD’si zaten. Ama dediğim gibi yanınızda muhakkak flash götürün ve ona da atmalarını söyleyin çünkü cd çöpü bilgisayarda açılmıyor. Ben flashı televizyona taktım direk açıldı ☺️
Momandboy Avcihavva evet canım benimkine ayni gün baktılar. Yalniz bebegin resmini felan vermiyorlar gerci bende istemedim. Sadece kısa detayina inmeden bi rapor veriyorlar.
Filizdogan Yaprakk hıc bılgım yok canım geçen hafta kontrolüm vardı aynı ücreti verdım kontrole doğumumuzda manısada annemde yapıcam o yüzden lokman hekımı sormadım ne kadardı önceden Doğum ücreti
Firdevsunsal Kızlar, 5. Ayıma kadar çayyolu zekai tahir burak semt polikliniğine gittim. Tahliller ve ayrıntılı ultrasonu hep orada yaptırdım. Ardından doğumu Sincan Lokman Hekim hastanesinde düşündüğüm için Bahar Hanım'a muayeneye başladım. Yine aylık rutin kan, idrar tahlillerimi aile hekimimde yaptırıp doktoruma götürüyorum. Yani sadece muayene ücreti ödüyorum. Bir de doğum ücreti ödeyeceğim kısmetse. Muayene 65 ₺ idi, 70 ₺ olmuş. % 10 zam gelmiş, geçen hafta gittim. Ben de gayet memnunum doktorumdan
Yaprakk Firdevsunsal bende bahar hanımın hastasıyım 37+4 üm Doğum ücretleri de artmış evet canım senin normal mi sezeryan mı belli mi
Yeliz2311 Firdevsunsal bahar hanim istege bagli sezeryan yapiyor mu ? Bende oraya gitmeyi dusunuyorum
Yaprakk Filizdogan önceden 1800dü normal Doğum şimdi 2100 olmuş muayeneye ben 15 ödüyorum asker eşiyim , 37+4 üm canım az kaldı benim 🙈
Firdevsunsal Yaprakk 37+3 üm ben de. İkinci doğumum olacak. İlki sezaryendi, bu da öyle olacak inşaAllah. Seninki nasıl? Gün verdi mi Bahar Hanım. Yarın kontrolüm var, belki gününü söyler artık
Filizdogan Yaprakk aynı canım bızde ındırımden yararlanıyoruz ama geçen ay arkadasım asker ındırımıyle 1580e Doğum yapmıştı bende 15 verdım geçen hafta
Filizdogan Yaprakk ayyy nasıl heyecanlısındır senın Şafak bıtmıs sayılır sağ salım kucağına al ınsallah 😊
Buss1906 Yaprakk yaprak hanım merhaba bende 15 tl ödüyorum rutin testleri ektra ödüyoruz tabiki ama doğum paketi aldınızmı siz acaba almak mantıklımı bilemedim peyderpey ödediğimizdede hemen hemen aynı ücrete geliyo aşırı bir kâr göremedim doğum paketi 4000 tl şu an düşünceleriniZi paylaşırsanız çok sevinirim
Yaprakk Firdevsunsal benimde pazartesi kontrolüm dü, bu hafta bahar hanım izinde diye biliyordum ben salı günü tekrar çağırdı bakalım henüz birşey demedi normal gözüküyor gibi
Havvasoyd Filizdogan Sincan lokman hekim de mi bu ücreti verdi ben şimdi aradım etlik lokman 4370 dendi indirimli hali ☺️
Merve0306 Avcihavva USG 400 muayene 70 tl bahar şentürk doktorum cok iyi ve istediğin zaman cevap vs atıyo dönüyo soru işaretlerin olduğunda watsaptan falan
Firdevsunsal Yaprakk Kontrolden geldim az önce, haklısın üç gün izinliymiş. Ama çok kalabalıktı izin dönüşü olduğu için. Haftaya Perşembe gününü kararlaştıracağız kısmetse