a_burcu_bur Alaca ne güzel 🧿 ben de bugün 23+1im ,aynıymışız 😊 ben de beş kilo aldım sanırım. 6 da olabilir 😝
Kubrafb Tugbaaa143 bende aynıyım sadece vitamin alıyorum ama sanırım yetmiyor zorlamak lazım ben çalıştığım için pek fırsatım da olmuyor işten çıkınca yemek meyve yatış sıra gelmiyor sanki
Emofoise Elf_3667 🤣 yani oradaki etmtabuk balık ekmeksiz yendiği sürece birer porsiyon yendiği sürece bir problem olmuyor ilk kızımda uyguladım gayet sağlıklı kilolu nir bebek oldu 😂. Ben de yemek porsiyonlarında sıkıntı yok tek sıkıntı pasta tatlı börek eksikliği 🥺
Elaoznur gulsahelmaci benim iki gebeliğimde de mide bulantılarım çok yoğun oldu ilaç kullanabilirsin, onun dışında sarı leblebi iyi gelir, muz, yiyebilirsen yoğurt ye birde yudum yudum soğuk su içebilirsin. Kadın doğumdaki bir hemşire arkadaş bana taze zencefil ve limon karışımlı su iç demişti😊 umarım iyi gelir
Flycn gulsahelmaci doktorum bana zencefil önerdi. Bir cezvede suyu kaynatun sonra ocaktan alın ve içine çay kaşığının ucuyla(damak tadınıza göre bira daha arttırabilirsiniz) zencefil atın 10 dk demlensin sonra azcık bal ile tatlandırabilirsiniz. İçin bana çok iyi geldi. Ayrıca hazımsızlık, şişkinliğimi rahatlattı.
Taskin_61 13+5,,,, bolca yemek yiyorum, fakat, düzenli deil,,kahvaltı bazen cok gec yapıyorum, ama sürekli meyve sebze tuketiyorum,, düzensiz olmasinin bebeye bi zararı varmi nasıl beslenmem gerek
Mrvcnsvr Mide bulantısından ne kadar faydalı yiyecek varsa hiçbirini yiyemiyorum, domates ceviz yumurta tavuk balık et bunlar midemi bulandırıyor. Kokusunu aldığım an kusmaya başlıyorum nasıl beslenicem çocuk neyden vitamin alacak bilmiyorum bütün gün meyve yoğurt ve ekmek yiyebiliyorum 8+1 deyim 😔
Mery123 Mrvcnsvr korkmayınn benım de ıyle oldu. O zaten sımdıkı yedıklerını almıyor, depoda ne varsa onları alıyor. 12 de düzelırsınız ınsallah. Benım de oyleydı kendınızı suclamayın yapcak bişey yok
defnes_mom HappyMom 35 haftada 16 kilo aldım malesef. Ama ne istersem yedim sadece ekmek yemedim bebişim 2,5 kilo inşallah doğumdan sonra kiloları verebilirim 🙈😂
ElifB08 Havvamustafa Bence normal, doktorunuzda normal dedikten sonra hiçbir şeyi kafanıza takmamanızı tavsiye ederim 👍🏼
Duygushn1 Sabahları kahvaltı ederken yanında içmek için kuru erik kompostosu yaptım ama şeker yerine 2yk bal koydum. Deneyen ya da bilen var mı çok mu kalorilidir?