Meryembzdmr Selam kızlar 👧 benim gibi beş haftalık planlar var mı ? Durumlar nedir sizde . Biz keseyi bugün gördük çok şükür 🙏 ikinci gebeliğim olucak . Allah isteyen herkese nasip etsin
Alp-2806 Meryembzdmr ben daha gitmedim bug9n 5+0 görğnüyo son adete göre tabi doktor da ne durum bilmiyorum 😊
supermommm Meryembzdmr canım benimde adet tarihime göre 5+2 gözüküyor bugün kese görmek için hastahaneye gittim keseyi gördük ultrason kagıdında 4+3 yazıyordu kafam karıştı.
meyra__ Merhabalar son adet tarihine göre ben de 5 haftalık hamile görünüyorum ama henüz doktora gitmedik , mide bulantım yok sadece göğüslerde şişlik oldu heyecanla doktora gideceğim günü bekliyorum
irem supermommm Doktorun bunun için bilgi vermedi mi canım? 1 hafta geriden geliyor şuan ama geç döllenme olmuş olabilir ya da sonradan yakalayacaktır gününü
HaticeeC Son adetime göre 6+1 ama keseyi daha geçen hafta gördükk :) 10 gün sonra kalp atışımız duyulcakmışş ama doktorumuz 1 ay sonra gel dedi. Allah hepimize sağ sağlim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙂
sehrengiz_8 HaticeeC canım doktorunda bir hata var ve bu konuda doktorunu dinleme 10 gün sonra kalp atışını dinlemeye git kalp atışı duyulduktan sonra kontrolleri bir ay sonraya alıyorlar
meyra__ Test ile erken öğrendim ama bu iyi bir şey mi bilmiyorum çok heyecanlıyım bir yandan da korku var Rabbim hayırlısını versin her sey icin umarım güzel geçer her sey 🤲🏻
Meryembzdmr meyra__ benim de öyle olmuştı . Testte pozitif gördüm kan veridm çok yeni bir gebelik dedi . 15 gün sonra da kese göründü
Esraacvz Merhaba Bende 5+3 ilk gebeliğim bugün doktora gittim kese gözüktü ama başka hiçbir bilgi vermedi doktor.2 hafta sonra tekrar gel dedi .
Meryembzdmr Esraacvz bana da aynı şey söylendi canım . Korkacak bişey yok rahat ol dikkat et bebek tam tutunana kadar . Ben de bugün gitti.m 15 gün sonra tekrar gel dedi ama bir ay geçsin öyle gideceğim ben
sevilayozdemir1 Meryembzdmr bizimde 5 yeni bitti 🙂 bizde keseyi gördük , kesenin boyutu nedir ultrasonda GS yazıyor ya bana biraz küçük dedi bu cuma tekrar gideceğim. 🙂 Benimde ikinci gebeliğim ilk kızım 3 yaşında
Meryembzdmr sevilayozdemir1 benim o konuda bilgi vermedi ama gayet güzel kese görünmüş dedi . Allah bağışlasın benim oğlum da 2 yaşında 🥰
onhaziran IlaydAlisa 5.haftada genelde kese gözüküyor ama kalp atışıyla bir ogrenmek isterseniz 2hafta sonra gidin
Meryembzdmr IlaydAlisa keseyi görmediysen gidebilirsin ama eğer dersen ki hem kese hem de kalp atışı için gideyim , bekleyebilirsin iki hafta daha . Ama bence meşe olmuş mu bi bak
irem Meryembzdmr önceden iki kaybım var şimdi 5+2 haftalık hamileyim bende Çarşamba günü keseyi göreceğiz inşallah☺️🙏🏻
Edaozencan Meryembzdmr selam beta hcg kaçtı acaba adetiniz üzerinden ne kdar geçti, benim 21 haziranda adetim geçti bugün kan verdim 438 çıktı düşük mü ?
Meryembzdmr Edaozencan hayır çok güzel artmış . Benim 14 gün gecikmişti 76 çıktı . Çok erken bir gebelikti geç döllnemeymiş. Seninki yine iyi
Edaozencan irem hayır çarşamba tekrar kan vermemi istedi keseyi göremedik geç döllenme olmuş olabilir bu yüzden olmaya bilir dedi. İlk gebeliğim kimyasaldı 🥺
supermommm irem demedi canım kese görmeye çagırmış tı zaten geçen hafta gittim sadece keseyi gördük elhamdülillah dedi harici bişey demedi 1 aylık hamilesin dedi