enyedirenk 35 haftalık hamileyim. Son iki-üç haftadir kilo aliyordu ama uzamiyordu bebeğimiz. Bu ara yulaf yiyorum uzun bir aradan sonra canım istedi. Bebek 6 santim uzamış iki haftada. Ilgisi var mi bilemiyorum belki ekstra faydalıdır.
Fatmanuryasinalpayarss Taze_gebe evet be en baştan beri diyetteyim 19 haftalık hamileyim ve 7 kilo verdim
Taze_gebe Fatmanuryasinalpayarss oo baya vermişsinizz tebrikler 👍🏻👍🏻👍🏻 Deneyimlisiniz onhalde diyet konusunda ☺️
Fatmanuryasinalpayarss Taze_gebe aslında çok başarısısim diyet konusunda ama söz konusu bebegimin sağlığı olunca yıllardır hiç böyle kilo vermemistim😊
Taze_gebe Fatmanuryasinalpayarss sorma allah güç veriyor ben de kendime inanamadım siizn kdar olmasa da 24ten beri yapıyorum midem de çöplük gibidir tatlı tuzlu fark etmez saat fark etmez aç tok fark etmez hüpletirdim. Kilolu dğeilim ama fit de değildim. Diyetisyene bi gittim askeri düzene girdim şok oldum kendime 🙊🙊
Fatmanuryasinalpayarss Taze_gebe allahım yardımcımız olsun gerçekten zor hiç birseyden tat almıyorum resmen
Pltdagliesma Fatmanuryasinalpayarss valla canım kaç yere baktım yulaf yemek daha çok sağlıklıymış hem senin için hemde bebek için hatta blogda beslenmeyle alakalı Bi yazı vardı orda bile yulaf tüketin diyordu ben Bi kaç kere yedim ama benim beslenmemde baya sıkıntı vardı o yüzden eşim daha bırakmadı yiyeyim sen yine de Bi araştır blog kısmına bak
balbocegim27 Fatmanuryasinalpayarss gayette yenilir zararı olmaz ki yoğurt la falan ama yulafı sadece bi öğün yerine de koymayın
Azizinannesi2 Kizlar post açılmışken bende sorayım buraya söz hangisini alıyorsunuz marka falan var mı
Fatmanuryasinalpayarss Azizinannesi2 ben bimden alıyorum hep güzel de oluo gayet taze 10 tl civarında
Decucude Fatmanuryasinalpayarss ben gün aşırı sabah kahvaltıda yiyorum içine birde muz doğuruyorum süper oluyor