Fatmanuryasinalpayarss 19 haftalık hamileyim yulaf yememde bu sakınca varmı acaba ya yiyeniniz varmı hamişler🙏🥰
Taze_gebe Fatmanuryasinalpayarss evet yenir tabiki👍🏻 diyetisyen seçenekler arasına koymuştu yoğurt veya sütle
Fatmanuryasinalpayarss Balarisi23 ya hamile olmadan önce bende çok yerdim yoğurt meyveyle beraber ama şimdi hamile olunca korktum yemedim asm çok ta canım istio
Fatmanuryasinalpayarss Kadriyed ben sadece sabahları bide akşam çok ac hissedersem akşamları yiyodum meyveyle ve yoğurtla birlikte bi çorba karesinin içine 3 4 yemek yazığı yulaf 3 yemek kaşığı yoğurt bide yarim meyve dogruyodum
Kadriyed Fatmanuryasinalpayarss tamam o zaman gayet yerinde ölçü, afiyet olsun😊 ()3 silme kaşık yulaf 1 dilim ekmeğe denk oradan da hesap edebilirsiniz)
Taze_gebe Fatmanuryasinalpayarss tabi mesela akşam içiniz kazındı tatlı vs zararlı bişe yemek istemiyorsanız süte yoğurda birkaç kaşık karıştırıp isteğinize göre kuru dut, üzüm vs tatlandırırsınız hem de kalsiyım almış olursunuz miss
Fatmanuryasinalpayarss Taze_gebe ay bende tam ole biseyelr ariyorum işte çikolata vs şeyle yasak ama acayip canım tatlı istio
leyla_ok Fatmanuryasinalpayarss Yulaf çok iyi deniliyor.Bebek içinde çok iyi.Ben yulaf lapası yapıp yiyorum.İçine muz,ceviz,bazen hurmada koyuyorum üstüne doğrayıp.Lapayı da ya kakaolu yapıyorum ya da tarçın.Şeker ihtiyacınızıda karşılıyor hem.
Taze_gebe Fatmanuryasinalpayarss şeker mi çıkti 😔ben de 24ten beri diyetteyim 38-5im cok zorlanmadim ama son ayda artik saldim biraz ☹️ ana ve ara ogunlerinizi duzenli yaparsaniz krizlerin de azalacagini goreceksiniz☺️ Bir de bi parca cikolata attik agzimiza diye dunyanin sonu degil napalim🥲
Zelsonr Fatmanuryasinalpayarss Ben bir kase yorgurtla hergun tüketmeye çalışıyorum canım faydası var👌💜
Fatmanuryasinalpayarss Taze_gebe evet be en baştan beri diyetteyim 19 haftalık hamileyim ve 7 kilo verdim
Oyilmaz Ben uzman diyetisyenim, yulafin 3 yemek kaşığı bir dilim ekmek yerine geçer. Yemenizde hic bir sakınca yok bebek açısından.