LawyerEce bende merak ettigim, konuyla ilintili baska biseyi sormusumdur o zaman , sorusuna cevap vermemisimdir. Bazen biraz duz mantikliktan cikmak gerekir dimi, mot a mot ilerlemiyor ki hersey. Oyle olmasini bekliyorsaniz bilemicem tabi.. Soru ve cevaptan ibaret bir yer oldugunu dusunmuyorum forumlarin. Bir konu acilir altinda alakali paylasimlar da yapilabilir. Sinav platformu falan degil yani burasi 😀Aslinda tum forumlarda olan normal bisey.
Sizin bence asil meseleniz benim abdullah ismini begenmeyisim ama nedense baska sekilde gosteriyosunuz bunu :)) sizin cocugunuzun ismide mi bu minvalde bisey? Ondan mi bu inceden gocuntu anlayamadim. Beni ilgilendirmez tabikide ama bu benim ayni zaman da merak etmeyecegim anlamina gelmiyor ve sorarim 😀 abdulrezzak falan size guzel manali gelebilir de yani cocuklarin isimlerle dalga gectigini, buyuk oranda bu tarz isimlerin begenilmedigini muhtemelen cocugunuzunda begenmeme ihtimali oldugunu goz ardi etmek bence yeterli bilinc duzeyine erisilmedigini gosterir ve ayri bir hassasiyet icerir. Anne babam ne kadar zevksizmis diye ilerde soylenmesin sonra… :)) Is ve okul hayatinda etrafindakilerde dahil sevmeme ihtimali yuksek bir isim neden koyayim? Siz bunu istediginiz kadar kabullenmeyin. Cami hocasi falan yapmayi planliyorsaniz bisey diyemem egitimi ve cevresi ona gore olur zaten diger cocuklarinda ismi oyle olur yadirganmaz. Hele ki su devirde bu tarz isimlerin oldukca yadirganacagini dusunuyorum ki oyle de oluyor. Kabullenmemeniz bu soylediklerimi yanlis cikarmayacak. El kadar cocuga abdullah demek cok sevimsiz bana gore. Neyse siz simdi bununla ilgilenmediginizi asil meselesinizin bu yorumu bu baslikta yapmamam gerektigi icin kendinizce uyar mistiniz dimi.. ozaman ustteki yorumlarima cevap vermessiniz madem 😀 Fikrimi bu baslik altinda beyan etmek istedim ama siz alakasiz baslikta bu yorumu yaptigim icin rahatsizliginiz oldugunu soylemistiniz o halde adminlere ulasin, yorumum baslikla uyusmuyor diye yorumumu sildirebilirsiniz 😀 size iyi guunleerrrrr 😀