Adalina09 MommySharkdutdutdutut aynen geçmeme bile gerek yok evde buzdolabı olduğunu bilmem.yeterli 😂
Adalina09 MommySharkdutdutdutut Ben 76 ile hamile kaldım.ve hala 76 kiloyum karnım büyüdükçe kendimi 100 kilo oldum zannediyorum 😂😂 25 kiloyu nasıl aldın acaba tebrik ederim 😀
MommySharkdutdutdutut Adalina09 30 a kadar yolu var bacim 😁😂ilk hamileligimde 30 kilo almistim bunda 25 🤣bilmiyorum ya bende de bi buzdolabı var fişini cekip atasim var 😁😂😂🤣😁🤣😁🤣😁🤣
gmzns Bamyaları kızart üstüne yoğurt dök üstünede domatesleri dilimle kızart yoğurdun üstüne koy, karpuzla ye 😂
Adalina09 MommySharkdutdutdutut Ben yiyemiyorum.ya tedavi ile hamile kaldım hormon ilaçları pco derken sistim valla
MommySharkdutdutdutut Adalina09 Aman canm alma ne kadar guzel 😁😊bebisin saglikliysa hic onemli değil 😊😍hatta daha iyi bile 🤣bide bunları vermek var ha
Adalina09 MommySharkdutdutdutut birden Alacam.gibi geliyor vermeye gelince de orasını düşünmek bile istemem😂
MommySharkdutdutdutut Adalina09 Aaaa bak ozaman beni bul 😁😂bencok rahat verdim 😊30 kilonun 29 u gitmisti 🤣o 1 niye gitmedi hala anlamadim 🤣
MommySharkdutdutdutut Adalina09 Sabah iyi bir kahvalti öğlen ikindi yemek yok aksam ise hafif saglikli besinler 😊 ekmek vs bunlsr yok ama yogurt ağırlıklı seyler 😊