Mayacm nlycltk ya evet ınsan meraktan duramıyoda ıste duyamazsak moralımız bozulur dıye korkuyoruz eşimle 😂 ben bıkac gun daha gecırıcem oyuzden bu arada ıstanbuldamısın
nlycltk Mayacm yok canım Antalya 😊 illaki bozulur ama napalım şimdi beklediğimiz gibi çok olsa bir hafta daha bekleriz 😊
poyrazinannesi3547 Mayacm özelmhastameye gidersen duyarsn 7 haftalıkta büyük ihtimalle canım bn devlete gtmştm
Mayacm nlycltk yani oda dogru bız bıkac gun daha beklemeye karar verdık suan degıstırmezsek bakalım 😂 yani çarşamda cagırmıstı cumartesı gıderız dıye dusunuyoruz
Minikmucizemm24 İşini riske atma 8.haftada git , şimdi gidersin ne olur ne olmaz belki duymazsin evham yaparsın sekizde net olur Allah’ın izni ile
Aysecan123 Mayacm 6+3 de duydum bende. Ama ben gittigim de 7+3 du, gec dollenme olmua dedi bu yuzdden 6+3 de duymus oldum. Sen doktorunun dedigi vakitte git bence insan bekleyemiyor cnku o anlarda 😊
Mayacm Aysecan123 üff evet ınsan bı yandan merak edıyo bı yandan korkuyo ama sanırım bıkac gun ertelıcez☺️