Mayacm Kızlar cumartesı doktora gıttım 5+3 haftalktı bugun 5+5 olduk doktor 7 temmuzda cagırdı tam 7 haftalık oluyo ama sızce bıkac gun daha gec mi gıdıyım yoksa o tarihte mı gıdıyım 7.haftada kesın duyuluyormu kalp atısı
Denizyildizii Mayacm geç döllenme olduysa 7. Haftada duyulmayabilir. Ama zamanında yada erken olduysa duyabilirsiniz
Mayacm Denizyildizii yani gec dollenme demedı kendısı hesapladı tarihi 7 temmuzda gel dedı bende dıyorum 7+3 te falan mı gtsek
Mayacm Zeysezer ınsan cok heycanlanıyo ılk bebegım ya duyamaZsak dıye korkuyorum da ama dedıgım gıbı gec dollenme demedı 5 haftalık dedı ozaman gıdıyım mı yani kızlar
mucizem42 Mayacm 6 hafta da gittim sadece kese göründü ne bebek ne kalp atışı geç döllenme olabilir dedi biraz geç git
Mayacm Ayseee4238 evet ya ozaman bıraz daha beklıyım bencede bekleyebılırsek ☺️ Tesekkur ederım hepınıze 🙏🏻
nlycltk Mayacm ay aynıyız bende bugün 5+5 bugün gittim kontrole kalp atışı için beni de 7 sinde çağırdı 😊
poyrazinannesi3547 Mayacm 7+3 ken gttm kalp atışını var dediler ama bize dinletemedi doktor başka hastaneye gttm 10 cü haftada o zaman duydum
Mayacm poyrazinannesi3547 ya degısıyo demekkı ıste ne guzel gozunuz aydın darısı basıma ınsallah bızde duyarız
poyrazinannesi3547 Mayacm özelmhastameye gidersen duyarsn 7 haftalıkta büyük ihtimalle canım bn devlete gtmştm
Meleginannesiii Bende ilk gittiğimde kese gördüm 7 haftayı gecmisti sanırım kalp atışını duydum yanlış hatırlamıyorsam 6 haftaliktan küçüktü ilk gittigimde