Gaye4_ Aranızda balık hapını içemeyen var kı sanki beni boğuyorlar gibi geliyo ya içerken kusuyorum yada agzımdan atıyorum zorla ni kaç tane içtim ama bügün gine aynı oldu içemedim
Sali3 Gaye4_ ben regenesis kullanıyorum hiç tat koku yok aslında normalde ilaçlardn bende çok iğrenen biriyimdir. Sizin kullandığınız ne
diamond2635 Gaye4_ ben amwayin omega3 takviyesini kullanıyorum.Sarı şeffaf bir hap şeklinde ne tadı var ne kokusu
rosatue Gaye4_ doktorunuzun onayı olursa regenesis max deneyebilirsiniz. İçimi kolay yoğun bir omega multivitamin
Gaye4_ Sema_hysz yani hergün aglıyorumdur içemedim gine bişi olur diye ama o kokusu o tadı beni kötü etkiliyo
Gaye4_ Sali3 I mom kullanıyorum bi kaç kez agzımda patlado o kokuyı aldım bende olay bitti içemiyorum şimdide
kemalim01 Imom hap içiyorum içerken az biraz zorlansamda içiyorum yalnız iştah açtı ve kilo aldırıyor daha çok yeniyim inş doğuma kadar fil gibi olmam bu ilaç devam ederse
Gaye4_ kemalim01 banada onu verdi benim hap takıntım var içemiyorum ya napıcam hiç bilmiyorum yarıısına kadar içtim ama gelde bana sor kusa kusa içtim
kemalim01 Gaye4_ 1 bardak su iç ile ağzına al direk iç ağzına degirmeden içmeyi denesen olmaz mı acaba bol su ile yut
Gaye4_ diamond2635 benimki kokuyo bide ben içemedğim içim agzımda bekletiyorım patlıyo o koku leş gibi
Gaye4_ kemalim01 ya onuda deniyorum öğürünce birden geri çıkıyo heycan yapınca tamamen içemiyorum doktor demiş hani içemiyorsada balığa cevize yüklensin ama bişi olurmu diye endişe var
kemalim01 Gaye4_ balık ve ceviz de iyi evet baktın olmuyor yapacak bişey yok sende onları ye zaten içsende geri çıkıyor faydası olmuyor ilacın ceviz ve balık ye bebek gelişiminde faydalı tabikide