Birann Kızlar evınde klima olanlar memnun olanlar hangı marka kullanıyorsunuz evde sıcaktan çıldırmak üzereyim birazdan gidip klima alacağızz ani bi kararla persembe cuma 33dereceymiş sakarya sıcakta hastalanıyorum hemen çarpıyo resmen bu havalar
Syma-ma Birann ah ah babamlardayim ev yanıyor adamı klima almaya ikna edemiyorum ya çarpar iyi değil vs diyor 🤣🤣
Birann midekoruyucu ay onuda aldırdım eşime 🤣inanki kesmesii bi bunaltıcı burda hava nefes alamıyorum sanıyorum arada heyecan basıyo🤣🤣
midekoruyucu Birann valla benim de öyle oturduğum yerde boynumdan aşağı ter akıyor, hiç böyle terlemem normalde , bu hormonlar bitirdi bizi 😅 son günlerim az daha dayan kızım diyorum 🙈
Birann Syma-ma kız çarpacaksa soğuk çarpsın 🤣🤣 günde 5 kez soğuk suya gırıyorum çkınca yapıs yapısımm yıne
Zulalch Birann bizim salonumuzda 26 metre kare 12000 btu arçelik modeli var. Salon icin yeterli. Ama kapiları açayım tüm evi doğutayım derseniz kesinlikle 24000 btu almanızı tavsiye ederim😊
Birann midekoruyucu valla yaa hamılelıkten mi acabaa boylee oluyoo eşimde diyo noldu sana boyle diye 🤣
Syma-ma Birann ay bide terledikce su ihtiyacımız daha da artiyor zaten çok içemiyorum bu yaz mahfetti bizi vala 😁😁
Birann Zulalch aa arçelik hiçbir ürünüm yok evde ama netten baktık arçelik yazan cok olmus gidip bakayımm onada☺️
midekoruyucu Birann ay tabi canım eşim de bana diyor aynını, seni hiç böyle görmedim diye 😅 su samuru gibiyim akşama kadar suya gir çık 🤣
Birann midekoruyucu alllahımm su samuru nedirr🤣🤣🤣 valla aynı bende bizim ev cok eser normalde şimdi yaprak oynamıyoe hayrolsun valla bu havalar
Birann Syma-ma evett yaa üst kat balkonumda oğlumun havuzu var alırken bilerek kocaman bısey aldım bazen komsular gormesin diye eğile eğile onun içine atıyorum kendımı🤣🤣
Seymaacih Birann Samsung 18bt kullanıyoruz genelde tüm evi soğutmak için kullanıyoruz ve memnunuz faturada da çok bişey oynamıyor 1 ay yakıyoruz mesela ve faturaya ek 100 lira civarı geliyor
Birann Seymaacih 100₺ hiçbirsey valla şaşırdım faturadanda korkuyordum bıraz gerçi ne olursa olsun alıcam kaç gündür perişan oldk