ZuMMeh06 Kilolarınızı merak ediyorum 64le kaldım 83oldum hala 1ayım var daha yarılmadık biyerim kalmadı bukadar cok alan oldumu siz kaç kilo aldınız valaha kendimi gülazer gibi hisediyorum aynanın önünden her gecicim bir zulum 36+4 haftalıgım 😳
Birtane2307 ZuMMeh06 68 ile kaldim 79 olmusum 34+5 gunluk doktor boyle devam dedi veririz insallah ya sikma canini
Tekirannesi ZuMMeh06 63le hamile kaldım şu an 70 71 gidip geliyorum ama ilk 5 ay bulantılardan çok kilo verdim o yüzden böyle oldu. Çok şükür çatlağım da yok doğal zeytin yağı sürüyorum sadece inşallah bundan sonra da olmaz. 35+1iz bu arada 🌸
ZuMMeh06 Tekirannesi maşallah sevindm sizin adınıza bnm bacak göbek heryerim çatladı hayatımds bukdr berbat görünecgm aklıma gelmezdi gören şok oluyor ikiz mi diyen dolu zaten stresden bunaldım
Birtane2307 ZuMMeh06 mecbur emziricez yemek zorundayiz bu kadar kafaya takma bi cocuk dunyaya getiriyoruz biri bana kilolu derse lafimi çakarım
Tekirannesi ZuMMeh06 sağlık olsun bebişler iyi olsun da gerisi hallolur inşallah. Sıcaklarla ağırlıkla çok zor oluyo hiç kolay değil ama kucağımıza alınca herşeye değecektir 🙏
ZuMMeh06 Birtane2307 herkes bir olmuyor sanki benm elimde zayıf hamile kalmak napablrmki bende istemezdm bukdr almayı ama acıkınca elim ayagım titirıyo yiyorum mecbur insanlar anlayıssız yok gece yeme yok şunu yeme bende zaten keyıfden yıyorum laf sokamıyorum çnkü hepsi etrafımdaki ünsanlar büyükler eşimin ailesi falan ne desem boş zaten yine üzülen ben olurum
Naz_01 ZuMMeh06 şeker yok değil mi sizde .ben hamileliğim boyunca neredeyse sadece meyve tükettim o yüzden fazla almadım
Gzrilknur ZuMMeh06 doğumdan sonra birden vercem. Hiç mükemmel değil bence 😅🤷🏼♀ diğer gebeliğimde doğumdan sonra bi haftada 13 kilo verdim zombi gibi ortada kaldım 🤦🏼♀
ZuMMeh06 Naz_01 şeker yok ama gece sürekli acıkıyorum zaten canm cektıgınden degılde içim kazınıyo yemek yemkden bile bıktım
Naz_01 ZuMMeh06 bu bir haftadır geceleri acıkarak uyanıyorum bende 😋 sağlıkla gelsinlerde kilo alınır verilir hiç sorun etmiyorum