denizasya 35 haftadan selamlar 😊 sıcaklar bizi mahvediyor hayırlısıyla zamanımızı doldurup sağ salim kucağımıza alsak 🤲
Senaa28- denizasya amin 🙏 34 olduk uyku uyuyamıyorum ağrıdan sızıdan tuvalete gitmekten 😂 doğum günümüz belli mi ?
Gupssse denizasya ayaklarım kocaman olmuş durumda yanıyor her gün ağrılardan biri baskın çıkıyor anlamadım.dun kaşıntı bugün ayak yanması …
Birtane2307 denizasya ayy hic sorma bide Diyarbakir sicagi hic çekilmiyor evde oturmus esimin nobetten gelmesini bekliyorum sabah gelecek, 34+5 oldum ins sag salim kucagimiza aliriz 💙
denizasya Senaa28- temmuz sonu daha gün vermedi 13 temmuzda gidicem o zaman gün verir size gün verdi mi
busra1485 Glbnpk benim de 35 haftam Mardin sıcaklarında hangi doktora gidiyorsunux acaba doğumunun belli mi
01-adana denizasya sıcaktan ve el uyuşmasından uyuyamıyorum hayırlısı ıle kucağımıza alalım da ınşallah 🙏
Sisi denizasya ben de istanbul sıcaktN mahvoluyorum sürekli duştayım😄 36 haftalık olduk bugün tam doktorum doğuma en az 20 gün var dedi bebek aşağı inmemiş çünkü bolbol squat yapıyorum sizn bebişler inmeye başladımı kızlar
Zeynep_ayaz 35+5 istanbul sicagiyla bogusuyorum kizcem kurban bebesi olcak sanirim doktor hazirlikli ol dedi 😳😁🤪🌸
Sisi eminedlmnn egzersizlere başladım gündr 100 e yakın squat yapıyorum yürüyüşte yapıyorum bakalım inşallah 40 haftayı bulmaz çok zorlanıyotum artık
Gulhan16 Bizde 36. Haftadayız bugün kontrolüm var 13 gün önce baş aşağı dönmemişti eğer dönmediyse halâ sezeryan günü verebilir diye düşünüyorum bakalım hayırlısı 🤲🥺
Seymatatogluozkin Gulhan16 Evet verır 35.haftamda gıttığımde dönmüştü benım normal doğum olucak dedi ama aynı hafta bı arkadasım dönmemış gun vermış
leyla_ok 33+5 den selamlar 🙋🏻♀️Hava yanıyor resmen ve ben geceleri kesinlikle uyuyamıyorum.Kalkıp oturuyorum.😅Ayaklarım şiş eski halini bile hatırlamıyorum ellerim desem o biçim.30 Temmuz doğumum var ama çok uzak geliyor. 😑Hayırlısı ile bir geçseydi.
denizasya leyla_ok gündüz ayrı sıcak gece ayrı sıcak bende zor uyuyorum hergün duştayım oturduğum yerden ter basıyor
Eses61 leyla_ok benim de aynı durum özellikle ilk uyandığımda daha çok şiş oluyo gün içinde az da olsa iniyor