Rabia_4242 Bahar27 biz de bugün gittik 40 haftamizi doldurduk. İki güne bir gidicez kontrole benimde belirtim yok😂 Çarşamba artık catina bakariz dedi
Rabia_4242 Yaaaa…benim ilk olacak doktorum doğumu tetiklediği için yapmayı gerek görmedi hep normal doğum gibi ilerledik ha son anda değişiklik olur ona da yapacak bir sey yok. Ne kadar kalirsa o kadar iyi
Oznrasl Bahar27 aynen canım ben bekledim gelmedi sonrasında olmadı arkadaşım tam 41 haftada doğum yaptı
Rabia112 Bahar27 suni ile başlatmak isteyin bence. Bizde yarın o yöntemle başlatacağız inşallah kolay geçer
Oznrasl Bahar27 evet canım normal doğum oldu 41 sancısı tuttu bebegı geldı hemde 4 buçuk kilo doğurdu normal doğum ıle
Asli_miran Canim benim 40+2 ydim 2 cm acilmam vardi suni sanci verildi bana oglen doguma girdim suni sanciyla aksam dogum yaptim yani bence sezeryan tercih etme derim suni sanci iste, cunki sezeryanin sonrasi cok kotu allah yardimcin olsun insallah❤️
minicikanne Bahar27 Bizde 39 haftalık olduk. Çıt yok. 🤭😄 Geçen hafta muayenede 3800 olur bu bebek haftaya dedi. Bu hafta gidicem büyük ihtimal bana sezaryen diyecek ama ben beklemek istiyorum. Sizin gibi bende kaka olayından korkuyorum.
minicikanne Bahar27 Valla benim doktorum beni çok strese soktu. 3 haftadır psikolojim çökük vaziyette.
Eliftekinkzk Bahar27 ayy nasil guzel işte acilman olmuş inşallah 2 güne kadar acilman 10 santimi bulursa cok kolay doğursun Ben de hastaneden çıktıktan sonra eve geldim stresten uyumuşum bu saatte kalktım bana doktor ilkin y gün içinde dogmasa gel dedi ama ultrasyonla baktıktan sonra 3 güne gelmese gel alicaz dedi bebeğin iri bi bebek kendisi gelmese suni sanci başlatıriz dedi ama tehlikeleridr var dedi sezaryen da önerebilirim dedi korkmaman için soylemiycem daha bisey dedi ama ben zaten fazlasıyla korktum suan evdeyim bol bol yürüyüş hurma ye ve ılık suya gir dedi bakalim inşallah kendi gelir 3 güne
Bahar27 Eliftekinkzk aynı şeyleri duymuşuz bakalım neler olucak saglıkla gelsinler başka bişey istemiyorum
Dilseb1509 Eliftekinkzk Bahar27 bende bugün 39/4 oldum çatı muanesi yaptı doktor açıklık yok sancı yok tık yok yani doktor iki gün sonra gel bakalm olmaSa suniyle deneyelim dedi çok korkuyorum 😧 normal doğum korkutuyor beni
Bahar27 Dilseb1509 gelişme olmayınca korkuyor insan bugün çatı muayenesinde soguk ter akıttım nasıl biticek bu iş diye gerildim
Edakilic Bahar27 Ben 40+2 yim. 3. Çatı muayenem ve ilk defa 1 cm açılma olduğunu söyledi doktorum. Suyum iyi olduğu için de bi kaç gün daha bekleme kararı aldı bende bu kadar beklemişken sezaryene dönsün istemiyorum zaten . Yine de kendi kararınız tabi